19-26 martie, Les Deux Alpes, Franța – coordonatele Snow Fest 2016, adică locul unde trebuie să fii, dacă ești pasionat de sporturile de iarnă și de distracție la cote înalte, la propriu.

Festivalul care a prins aripi în ultimii ani te așteaptă să te alături celor peste 2.500 de români veniți de pretutindeni pentru a se bucura de pârtiile impecabile, de evenimentele speciale și de concertele care vor topi zăpada de la 2.600 de metri. Dacă mai ai nevoie de argumente, iată motivele noastre pentru a nu rata Snow Fest 2016.

1. Un super domeniu schiabil

Les Deux Alpes, a doua cea mai veche stațiune franceză, încadrată de stânci și ghețari albi, este un playground magic pentru schiori de toate nivelurile. Acolo te așteaptă 225 de kilometri de domeniu schiabil, 92 de pârtii, 25 de kilometri de trasee pentru schi fond și o altitudine maximă de 3.600 de metri pe ghețarul "La Grave". În plus, pârtiile amenajate ireproșabil sunt susținute de peste 200 de tunuri care asigură stratul de zăpadă indiferent de condițiile meteo. Iar pentru transport ai 53 de instalații de transport pe cablu, printre care cea mai rapidă telegondolă din lume și cel mai înalt funicular.

2. Concerte care ridică temperatura

Pe scena amenajată la baza pârtiei, 30 de concerte live și party-uri vor face din noapte zi. În fiecare zi, la ora 17.00, după ce pârtiile se închid, încep concertelele - câte unul live/zi -, iar seara ai de ales între 2-3 petreceri simultane în cluburi. Șuie Paparude, Moonlight Breakfast, Subcarpați, Grimus, The Mono Jacks, Brum, Positive John, Frații Grime, Cred că sunt extraterestru, Fantome, Pagal, Gojira & Planet H, Argatu', Silent Strike și Bully sunt doar câteva dintre numele confirmate.

3. Distracție și relaxare cât cuprinde

Stațiunea este recunoscută pentru viața sa de noapte, pentru centrele de SPA și wellness și pentru opțiunile de shopping. La cota 2.600 găsești Pano Bar, una dintre destinațiile de distracție preferate ale turiștilor. Aici petrecerile încep în fiecare zi la ora 14.30. Însă nu este singura, pe lista de recomandări mai fiind și Avalanche, Le Dome și Brésilien – care de 25 de ani găzduiește cei mai cunoscuți DJs și cele mai tari petreceri.

4. Încălzirea powered by World Class

Un trainer World Class va fi gata în fiecare dimineață să îți facă încălzirea potrivită pentru ca mai apoi să rupi pârtiile. Fiecare zi va începe cu un program de exerciții de 15 minute. Iar pentru că serile sunt lungi la Snow Fest, ai parte de încălziri la ora 9, la 10 sau la 11.

5. Competiții sportive pline de adrenalină

Fiecare zi de Snow Fest înseamnă și o nouă competiție, care nu se adresează sportivilor de performanță, ci pasionaților și entuziaștilor de schi și snowboard. Prima zi este rezervată slalomului individual, urmat de slalom paralel, ștafetă, boardercross și skicross. Iar ultima zi este pentru freestyle, adică ocazia perfectă pentru a impresiona cu trick-urile pe care le-ai învățat în ultimul an.

6. Raiul snowboard-erilor

Freestyle Land Snowpark este unul dintre cele mai apreciate snowpark-uri din Europa, perfecționat în 20 de ani de către cei mai buni specialiști. Fie că ești începător în ale plăcii sau boarder cu experiență, ai la dispoziție șase zone diferite pe care să le testezi.

Pachetul Snow Fest include 6 zile skipass, 7 nopți cazare în apartamente, taxa de stațiunea și acces la toate evenimentele incluse în festival. Până pe 1 martie îl poți rezerva la prețul de 355 de euro, iar dacă ai nevoie de mai mult confort, poți opta pentru un pachet cu cazare la hotel.

Câștigă un pachet Snow Fest!

Postează pe pagina ta de Facebook o poză cu tine de la schi cu hashtagurile #concurssnowfest și #worldclassromania, apoi convinge-ți prietenii să îți dea Like. Atenție: postarea trebuie să fie publică. Echipa Snow Fest va alege poza câștigătoare dintre primele 10 cu cele mai multe Like-uri. Concursul se desfășoară în perioada 3.02.2016-24.02.2016, ora 23:59. Câștigătorul va fi anunțați aici, pe data de 26.02.2016. Odată anunțat, câștigătorul va trebui să ne lase datele de contact într-un mesaj pe pagina noastră de Facebook.

Premiul constă într-o excursie la Snow Fest, 19-26 martie 2016, și include 7 nopți cazare, 6 zile skipass, acces eveniment conform ofertei prezentate pe site și transport cu autocarul din țară (Cluj, București, Timișoara) sau transfer cu autocarul de la aeroport de pe unul din aeroporturile prezentate pe site.

Citește regulamentul concursului aici.

Câștigător este Albert Stoica. Poza lui reprezintă cel mai bine atmosfera de la Snow Fest. Felicitări! Te rugăm să ne lași datele tale de contact într-un mesaj pe pagina noastră de Facebook.