Când vine vorba de aspectul fizic, orice femeie își dorește nu doar picioare perfect tonifiate, ci și o piele fină, catifelată, timp îndelungat. Anca Surdu, antrenor personal World Class, le-a obținut pe amândouă și te invită să descoperi secretul ei: Philips Lumea Prestige at-home IPL.

Cel mai inovator beauty-gadget de la Philips a fost conceput pentru o epilare eficientă, cu rezultate pe termen lung, de care te poți bucura chiar la tine acasă. Anca l-a testat, i-a plăcut și s-a declarat cucerită: chiar este un must-have în rutina de frumusețe a oricărei femei! În plus, faptul că te scapă de stresul vizitelor regulate la salon este minunat!

Sunt foarte încântată de ceea ce promite Philips Lumea Prestige, iar faptul că poți să ai o piele fină și catifelată, fără durere, în confortul propriei case, mi se pare de-a dreptul wow! Sunt abia la a doua ședință, dar îmi place că este ușor de folosit, iar ședinta a durat doar 20 de minute! Mi se pare foarte important faptul că Philips Lumea a fost conceput în urma unor ample studii de research, ceea ce mă face să am încredere în produs și, sincer, abia aștept următoarele ședințe.”, mai spune Anca.

Rezultate dovedite

Timp de 14 ani, Philips a făcut cercetări de piaţă extensive, iar produsul a fost testat în cadrul studiilor clinice pe un eșantion format din mai mult de 2.000 de femei, ce au testat cu succes epilatorul Philips Lumea. La nivel mondial, acesta are peste 1,5 milioane de utilizatori și tot atâtea rezultate demonstrate. Philips Lumea Prestige reduce părul nedorit cu până la 92% după doar 3 tratamente și utilizează o tehnologie pe bază de lumină intens pulsată (IPL), care încetinește creșterea firului de păr.

Tehnologie inovatoare IPL

Philips Lumea foloseşte tehnologia inovatoare IPL (Lumină Intens Pulsată), derivată din tehnologia utilizată în saloanele profesionale de frumuseţe, care încetinește creșterea firului de păr. Practic, acest produs îți permite să aduci tehnologia de salon chiar la tine acasă.philips lumea

În urma testelor efectuate, s-a observat o reducere semnificativă a părului, după doar 3 tratamente efectuate la distanţă de două săptămâni. După primele 4-5 tratamente, pielea se va menține fină până la 8 săptămâni. Pentru a menține aceste rezultate pe termen lung, este nevoie ca ședințele de întreținere să fie efectuate o dată pe lună sau o dată la două luni, în funcție de abundența pilozității. Astfel, părul de pe corp este redus în mod gradual, iar repetarea tratamentului îţi lasă pielea fină pentru mai mult timp.

Epilat profesional, chiar la tine acasă

La fel ca orice alt tratament IPL, epilatorul Philips Lumea Prestige detectează firul de păr prin impulsuri de lumină ce acționează la nivelul rădăcinii acestuia. De aceea, pigmentul firului de păr este extrem de important, el fiind cel care atrage lumina. După ce lumina este atrasă, rădăcinile firelor de păr se încălzesc, fiindu-le astfel inhibată creșterea. În mod similar, pielea trebuie să aibă un nivel redus al pigmentului pentru a nu atrage lumina.

Există 5 setări de intensitate a luminii intens pulsate, în funcție de sensibilitatea fiecăreia, dar și de tipul de piele și culoarea firului de păr. Senzorul SmartSkin îți rcomandă setarea potrivită nuanței tale de piele. Astfel, Philips Lumea funcţionează pe părul natural blond închis, şaten şi negru şi pe tonuri de piele variind de la cea foarte deschisă, până la cea de culoare cafeniu închis. E important să știi că nu funcţionează pe păr roşcat, blond deschis sau grizonat şi nici pe piele foarte închisă la culoare.

Accesorii versatile

Extrem de eficient și uşor de folosit chiar în confortul casei tale, Philips Lumea dispune de o gamă de accesorii cu design unic, pentru rezultate optime pe fiecare zonă a corpului. De la accesoriile pentru față, ușor de folosit pe buza superioară, pe bărbie şi pe linia maxilarului, la cele pentru zona axială sau inghinală, vei descoperi un produs complex, inspirat de unicitatea fiecărei zone a corpului.

Și pentru că veștile bune nu se opresc aici, ai 40% discount la produsele selecționate, dacă ești membru World Class. Discountul este disponibil prin intermediul codului de voucher pe care îl poți accesa din contul tău de membru World Class.