A venit momentul ca sănătatea părului şi cochetăria să meargă mână-n mână: dispozitivele de coafare din gama Philips MoistureProtect au fost create pentru a menţine hidratarea şi strălucirea naturală a firului de păr.

Vara, acest anotimp atât de aşteptat pentru călătoriile dese şi distracţiile în aer liber, nu este, din păcate, foarte prietenoasă cu podoaba capilară. Razele soarelui puternic, vântul, apa dură sau cea tratată cu clor a piscinelor la care jinduim atât şubrezesc sănătatea firului de păr; la acestea se adaugă produsele pentru styling sau coafat, astfel încât riscăm să încheiem acest anotimp minunat cu un păr deteriorat.

Iată, însă, că obiceiurile tale de coafare a părului la domiciliu primesc un ajutor considerabil: gama de dispozitive Philips MoistureProtect dotate cu senzor unic de protecţie ce adaptează temperatura în timpul utilizării lor, pentru a menţine hidratarea şi strălucirea naturală a firului de păr.

O gamă de dispozitive pentru styling fără surprize

Combinând tehnologia inovatoare cu rezultatele excelente de styling şi design-ul elegant de produs, gama Philips MoistureProtect include uscător şi placă de îndreptat părul, ambele dispozitive fiind foarte uşor de folosit într-un mod benefic pentru păr.

În afară de senzorul unic de protecţie ce adaptează temperatura firului de păr în timpul coafatului, dispozitivele mai dispun de două caracteristici importante:

  • Condiţionare ionică pentru un efect antistatic, ceea ce se traduce într-un grad mult mai scăzut de încreţire a părului;
  • Indicatori de senzori prin care utilizatoarele pot verifica dacă senzorul Philips MoistureProtect este activ sau nu.

Acestea garantează sănătatea şi frumuseţea părului chiar şi după sesiuni frecvente de coafat.

Îndreptare fără agresare

Tehnologia folosită la crearea plăcii de păr din gama Philips MoistureProtect este incredibilă: senzorul de protecţie monitorizează căldura firului de păr şi, la nevoie, adaptează temperatura şi cu până la 30˚C pentru a menţine hidratarea naturală a părului. Iar asta se întâmplă chiar în primele trei secunde de utilizare a plăcii pe firul de păr! Astfel, vei obţine un îndreptat excelent, un stil strălucitor, dar vei şi păstra aspectul sănătos al părului tău.philips moisture

Până la intrarea în funcţiune a senzorului de protecţie, poţi regla intensitatea plăcii în funcţie de tipul tău de păr, întrucât dispozitivul dispune de trei trepte de temperatură: 150˚ – 175˚ – 200˚C.

Astfel, în colaborare cu acţiunea promptă a senzorului, aceste caracteristici fac din placa Philips MoistureProtect un dispozitiv pentru orice tip de păr.

În plus, aceasta conţine plăci ceramice mobile pentru a evita prinderea şi ruperea firului, astfel încât procesul de coafare va fi mult mai rapid şi mai prietenos cu părul.

Uscare fără deshidratare

Nu-i aşa că te-ai săturat să ajustezi mereu treapta de temperatură a uscătorului de păr în funcţie de etapele prin care treci în timpul folosirii lui? De acum, dispozitivul dedicat din gama Philips MoistureProtect va face asta pentru tine, graţie senzorului cu infraroşu care monitorizează continuu starea părului şi, dacă este necesar, va scădea imediat temperatura jetului de aer.philips moisture

Astfel, firul de păr este protejat, hidratarea sa naturală este păstrată, însă rezultatele procesului de styling vor rămâne la aceleaşi standarde înalte. Mai mult decât atât, pentru o precizie mai mare în adaptarea la fiecare tip de păr, dispozitivul a fost dotat şi cu funcţia ThermoProtect care oferă posibilitatea reglării optime a temperaturii.

Iar pe lângă toate aceste beneficii, World Class îţi mai oferă unul: un discount de 40% pe care îl poţi obţine prin intermediul codului de voucher pe care îl poți accesa din contul tău de membru.