Ți-ai dorit întotdeauna o coafură impecabilă, cu bucle fabuloase, perfect ondulate și finisate ca după o vizită la hairstylist? Philips îți vine în ajutor cu un gadget indispensabil în trusa oricărei femei care își dorește un hairstyling perfect: ProCare Auto Curler.           

Tehnologie de ondulare automată

Bucle retro, perfect definite, onduleuri ample, cu volum sau waves – indiferent de stilul ales, te poți bucura de orice coafură dorești chiar la tine acasă. Încă nu ai auzit tot: un singur buton face toată minunea! Tot ce ai de făcut este să piepteni bine părul, să-l împarți în șuvițe subțiri, perfect netezite, apoi să le introduci, pe rând, în camera de rotire. Apasă butonul de ondulare și menține-l până auzi semnalul sonor care te anunță că bucla este gata. Chiar atât de simplu este să te bucuri de un styling perfect! 

Trei direcții de ondulare reglabile

De la bucle cu aspect simetric, care să-ți încadreze perfect chipul, la onduleuri sauvage, pentru un look natural, effortless chic – poți jongla cu aceste lookuri după bunul plac, datorită celor trei direcții de ondulare pe care le poți selecta. În afară de opțiunile stânga-dreapta, direcția alternativă de rotire este varianta ideală pentru atunci când nu te poți decide imediat cum să-ți coafezi părul sau când vrei să fii… creativă. Alege un look cu bucle răvășite, rebele și fii convinsă că nu vei trece neobservată!

Trei setări de temperatură pentru fiecare tip de păr

Deteriorarea firului de păr subțire este, de acum, istorie, datorită tehnologiei inovatoare Philips ProCare Auto Curl. Acesta este prevăzut cu trei setări de temperatură, de la 170°C la 190°C, care îți oferă posibilitatea să selectezi temperatura ideală pentru tipul tău de păr, iar bara ceramică din titan îți protejează părul, chiar și la temperaturi ridicate.

Alege ondulatorul Philips ProCare și răsfață-ți părul cu bucle fabuloase!