5 piese vestimentare și accesorii care te vor ajuta să fii stylish, dar mereu pregătit de antrenamente.

Dacă rutina ta de dimineață implică mersul sală pentru un antrenament matinal, probabil că îți dorești ca totul să fie cât mai simplu: o geantă spațioasă în care cămașa să nu se șifoneze, o pereche de pantofi de sport care să-și facă treaba la fel de bine și printre aparate și, pentru o vineri mai casual, o jachetă citadină, care să te poarte de la antrenament la pitch. Am adunat câteva lucruri ideale pentru bărbatul 2 în 1: cel gata de sală și cel gata de birou.

Alexander Wang x H&M

1. Chiar dacă geaca are o linie sport, culoarea și croiul îi pot asigura versatilitatea necesară, astfel încât să o porți fără teamă la orice întâlnire de afaceri. Alexander Wang x H&M, 799 lei.

 

 

 

 

 

 

Camasa Zara

2. Dacă la tine la birou cămașa este obligatorie, alege un model casual, cu un imprimeu care să-ți exprime, subtil, spiritul creativ. Zara, 169,90 lei.

 

 

 

 

 

 

 

Pantaloni JCrew

3. O pereche de pantaloni lejeri îți permit să te simți relaxat după un antrenament greu la sală. Ai grijă doar să fie făcuți dintr-un material de bună calitate, eventual de lână, ca să păstreze un aer office. jcrew.com, 103,28 euro.

 

 

 

 

 

 

Pantofii sport New Balance

4. Pantofii sport New Balance, atât de populari în ultima vreme, sunt ideali dacă îți dorești ceva de încălțat practic și trendy. asos.com, 142,18 euro.

 

 

 

 

 

 

 

Sac de sport Zara

5. Ce zici de un sac de sport destul de mare încât să țină nu doar echipamentul, ci și un laptop? Varianta aceasta spațioasă îți va fi utilă în zilele agitate. Zara, 529,90 lei.

 

 

 

 

 

 

Foto: pinterest.com