Un proces complet de îngrijire necesită aparate pe măsură.

Unii bărbați preferă aspectul neted pentru că arată îngrijit, alții poartă barba crescută de câteva zile și alții chiar una bogată, pe care o întrețin cu diverse produse, ajustând-o din când în când. Dacă faci parte din prima categorie, e cazul să treci la un nivel avansat încercând sisteme care nu doar că garantează un rezultat perfect, ci fac și treaba în locul tău, chiar și în ceea ce privește curățarea. Îți recomandăm un aparat care a fost testat în condiții similare celor din spațiu, la gravitație zero: chiar și cu acestea, rezultatele pe care le-a oferit au fost excepționale.

Tehnologie inovatoare pentru un bărbierit perfect

Philips S9000 dispune de o tehnologie unică de detectare a conturului, cu ajutorul căreia urmărește fiecare formă a feței și îndepărtează cu 20% mai multe fire de păr la fiecare trecere a aparatului, reducând considerabil riscul de iritații. Mai mult decât atât lamele V-Track, un sistem de bărbierit inovator, permit tăierea firului de păr cu până la 30% mai aproape de piele. Cu adevărat inovator este și sistemul Smart Clean Pro, care usucă, încarcă și lubrifiază aparatul de bărbierit, păstrându-l ca nou pentru mai mult timp. După fiecare bărbierit îți recomandăm folosirea unor soluții fără alcool (oare mai folosește cineva loțiuni ca cea a lui Kevin din Home Alone, care dă senzații de usturime groaznice)?

Philips S9511

Un gadget bun pentru călătorii

Poți folosi aparatul Philips S9000 și dacă dorești să ajustezi lungimea firelor de păr, a mustății sau a perciunilor (dispune de un capăt pentru trimming cu reglaj pentru 5 poziții), oriunde ai călători: îl iei în husa din dotare, din material cauciucat, dur, care va proteja shaverul în orice bagaj l-ai pune. Nu trebuie să-ți faci griji nici pentru durata de funcționare; o încărcare completă poate ține până la 17 utilizări. Puțini vor vedea ce conține arsenalul tău, dar mulți îi vor simți efectul.