Vara asta, AVON te pregăteşte de vacanţă! Mergi cel puţin o dată la sală şi o geantă cu tot ce ai nevoie pentru o zi la plajă poate fi a ta.

Ştim că cel mai mare câştig pe care ţi-l aduce sportul este un corp sănătos şi multă încredere în tine. Dar, uneori, nici premiile practice nu sunt de neglijat. Şi, pentru că vrem să-ţi recompensăm efortul depus, împreună cu AVON am pregătit o campanie care să-ţi aducă geanta necesară pentru plajă.

Cum poţi câştiga?

Între 18 iulie şi 15 august, mergi la oricare dintre cluburile World Class Titan, World Class Fitness Center at Plaza Romania sau World Class Health Academy Cluj. Participă la o sesiune de antrenament cu grupul sau antrenează-te în sală, iar la ieşire completează talonul de la recepţie. Pe 22 august, în urma tragerii la sorţi, poţi câştiga unul dintre cele 15 premii care conţine:
- o geantă cu compartiment termoizolant Ocean;
- o loţiune pentru protecţie solară rezistentă la apă;
- un gel de duş Senses Peaceful Reflection 500 ml;
- o apă de toaletă Riviera Goddess;
- un gel de ras AVON Men.

După antrenament răcorește-te cu gelul de duș AVON Senses Peaceful Reflection pe care îl vei găsi în locaţiile World Class participante. Doar lasă-te inspirat de mesajele înscrise pe cabina de duș și trezește-ți simțurile la viață.

Desemnarea câştigătorilor Promoţiei va fi efectuată prin tragere la sorţi în data de 22 august 2014 iar câştigătorii validaţi îşi vor putea ridica premiile din recepţia sălii World Class unde au introdus talonul, în perioada 22 august 2014 – 22 septembrie 2014.

Regulamentul complet al campaniei îl găseşti aici.