Cum reușesc atleții de elită să își forțeze limitele, să-și depășească recordurile personale, să fie măcar cu o secundă sau cu câteva puncte mai buni decât adversarii lor? Care sunt resorturile, rezervele personale care le aduc victoria la limită? 

”Margin of Victory”, documentarul realizat de regizorul Gotham Chopra pentru Under Armour, vorbește chiar despre aceste situații limită în care s-au aflat trei sportivi de renume mondial – Stephen Curry (jucător de baschet, de trei ori campion NBA), Kelley O'Hara (jucătoare de fotbal, câștigătoare a campionatului mondial) și Anthony Joshua (campion olimpic și mondial la box) – care au reușit să facă diferența pentru palmaresul lor.

”Diferențele de performanță între atleții de talie mondială sunt extrem de fine; este nevoie de eforturi imense și de o continuă conștientizare a mișcării pentru a descoperi elementele care fac aceste diferențe”, a spus Dr. Michael Gervais, doctor în psihologie specializat în sportul de performanță. Astfel, plecând de la ideea că orice detaliu contează în situațiile de antrenament, documentarul face legătura cu proaspăt lansata colecție de echipament UA RUSH.

Echipamentul sportiv care reciclează energia

Echipamentul din colecția UA RUSH, rezultatul parteneriatului dintre Under Armour și Celliant – dezvoltator de tehnologii avansate pentru textile –, este produs dintr-un material infuzat cu minerale care are ca scop creșterea performanțelor sportive.

Cea mai nouă gamă de echipament Under Armour este destinată momentelor de maxim efort, oferind sportivilor acele rezerve extra de resurse pentru îndeplinirea obiectivelor, prin reciclarea energiei proprii. Mai simplu spus, articolele sportive din gama UA RUSH au asupra corpului aceleași beneficii ca o saună cu infraroșu.

Mineralele naturale sunt extrase din pământ și desfăcute în particule cu proprietăți active care devin parte a unui amestec ce va fi folosit pentru impregnarea fibrelor textile. Aceste fibre textile sunt folosite pentru producerea echipamentului sportiv de înaltă tehnologie UA RUSH.

Cum funcționează tehnologia UA Rush?

În timpul antrenamentului, corpul emite căldură, iar țesătura echipamentului absoarbe această căldură și o convertește în energie în infraroșu, pe care o transferă înapoi corpului. Procesul intensifică temporar circulația sanguină locală, contribuind la creșterea nivelului de energie, a performanței și la o refacere mai rapidă după antrenament. În timpul purtării, echipamentul UA RUSH crește puterea și rezistența la efort.

Tu ți-ai atins obiectivele în sport? Este momentul pentru unul nou, acum îți poți împinge limitele și mai departe cu noul echipament UA RUSH de la Under Armour. De un lucru poți fi sigur: tehnologia avansată din noua gamă de echipament UA RUSH te va ajuta să-ți depășești limitele și să țintești mai departe, spre un nou obiectiv sportiv.

Testează și tu echipamentele viitorului în magazinele Under Armour din AFI Cotroceni, Băneasa Shopping City, Mega Mall Bucuresti și Iulius Mall Cluj Napoca.

Foto – Under Armour