Under Armour extinde inovația HOVR adusă pantofilor de alergare și pentru încălțămintea de antrenament, atât pentru exterior, cât și pentru sală.

Anul trecut, viața alergătorilor pasionați a fost revoluționată de noua tehnologie Under Armour HOVR încorporată în pantoful dedicat acestui sport. Spuma moale, integrată pe toată lungimea tălpii, a fost gândită ca o combinație ideală între amortizarea impactului și returul de energie către atlet, scoțând din ecuație orice fel de compromis la nivel de performanță.

Din dorința de a îmbunătăți randamentul și stilul de antrenament al cât mai multor sportivi, Under Armour merge de data aceasta și mai departe și echipează pantoful de antrenament cu noua tehnologie, astfel luând naștere gama Apex.

Același pantof pentru multe tipuri de antrenamente

Fie că faci cardio, ridici greutăți sau lucrezi cu greutatea corpului, fie că antrenamentele te obligă la multe schimbări de direcție sau mișcări cu impact, fie că lucrezi la exterior sau în sală, UA HOVR Apex este pantoful potrivit pentru toate aceste situații de lucru. Îți oferă confort, stabilitate, flexibilitate, detentă și amortizare excelente.

Tehnologia UA TriBase construită în straturi oferă suport funcțional la interior, în zonele în care talpa atletului are cele mai mari nevoi, dar și la exterior, prin maximizarea controlului aderenței la sol. UA HOVR Apex permite flexibilității naturale a piciorului să se manifeste în timp ce stabilizează călcâiul, iar degetele se mișcă liber și în mod corect, pentru un antrenament eficient și în siguranță.

Pantofii de antrenament din gama Apex includ atât modele de damă, cât și bărbătești, disponibile în toate măsurile mărcii.