Dacă încă nu ai ajuns pe Negustori 26, e momentul să-ți inviți prietenii la cină acolo. Te așteaptă mâncare bună, atmosferă relaxantă și una dintre cele mai frumoase grădini din Capitală.

Poate știi de Simbio de pe vremea când era pe o alee din centrul istoric, înghesuit printre cluburi, shaormerii și magazine cu gablonțuri. Din ianuarie însă, are casă nou. Iar acum, la Simbio ai mai multe opțiuni ca niciodată. Dacă vii cu prietenii, te poți așeza pe canapeaua lungă, verde, de la etaj, de lângă oglinda care reflectă tot ce se întâmplă în bucătărie, în fața unor mese din lemn masiv recuperat chiar de echipă de la o fabrică din Orăștie, aproape de grădina. Dacă vii singur, ai de ales între masa intimă din dreapta bucătăriei, de unde curioșii trag cu ochiul la cum se prepară burgeri vegetali, salate cu caju și smoothie-uri multicolore, sau masa colectivă de la intrare, unde intri în vorbă cu cei de lângă tine și te bucuri de lumina caldă ce trece prin vitraliile originale de la începutul secolului al XX-lea. Dacă vii să lucrezi, ia loc într-unul dintre saloanele albastru și roșu, la geam ori sus la mansardă, deschisă de curând și gândită exact ca un working place.

Pentru toate gusturile

Meniul la Simbio e un amestec de mâncare englezească cu brunch american și multe sucuri sănătoase, din fructe, legume și cereale. L-au gândit chiar Dana Nica și Iulia Younis, cele două asociate în business, ambele fane ale mâncărurilor echilibrate, sănătoase, dar gustoase, care să îmbie prietenii la vorbă. Poate de aceea localul vechi din centrul istoric era mereu plin în weekend. Simbio a fost printre primele gastro-pub-uri care a pus la dispoziția clienților săi un brunch copios și all-day breakfast; toate apar și pe noul meniu alături de multe altele îmbunătățite.

Dacă mergi la Simbio, ar fi bine să-ți faci rezervare – fie înăuntru, fie pe terasă. E mai mereu plin, chiar și în timpul săptămânii. E plin de oameni veseli și frumoși, de oameni creativi, care zâmbesc mult.

În galeria foto vei găsi mai multe informații despre Chef și loc.

Povestea completă a acestui loc o poți citi în noua ediție W by World Class, prezentă în toate cluburi World Class.

 

Foto: Simbio