Dacă Alina Gherghe nu îți spune prea multe, atunci „I’m Alinz“ cu siguranță dezvăluie totul. Descoperă creatoarea One of Elle, blogul care a adus ceva mai mult coolness în peisajul social media românesc.

În ultimii doi ani ai reușit să creezi unul dintre cele mai cool bloguri de fashion din România. De unde ți-a venit inspirația pentru a porni această aventură?
În primul rând a trebuit să renunț la poziția de consilier de externe/marketing& PR din cadrul Camerei de Comerț și Industrie a României. Apoi a venit feedback-ul pozitiv din partea prietenilor de a merge spre zona de fashion din mediul online. Era singurul domeniu în care mă regăseam și credeam cu adevărat!

Blogul tău a crescut natural și firesc în mare parte datorită unui stil abordabil și totuși aspirațional. Cum ți-ai defini tu stilul?
Ușor edgy cu o doză de boho.

Cum a început colaborarea cu PNK, care s-a concretizat anul trecut într-o colecție capsulă?
Totul a început la fix o lună după ce mi-am făcut blogul; ei au fost primul meu client. Apoi, când am făcut doi ani de blogging mi-au propus să colaborăm la noua colecție PNK Forward, lucru care m-a bucurat foarte tare, pentru că în acești ani PNK mi-a devenit o a doua familie.

Ce bloguri/siteuri/publicații urmărești pentru inspirație?
Love Magazine, Vogue, Harper’s Bazaar, Elle și încerc să merg la cât de multe fashion week-uri pot. Dacă nu reușesc să ajung, le urmăresc online.

Care sunt cele mai iubite lucruri din garderobă?
O pereche de jeans Levi's care au fost ai tatălui meu, o rochie Isabel Marant din mătase pe care o port în tot felul de combinații, o pereche de pantofi Chanel, pe care i-am cumpărat cu banii unor prieteni dintr-o vacanță în Bangkok, și un ceas Casio Gold, care îmi aduce aminte de copilărie.

Ce designeri români îți plac?
Ioana Ciolacu, 2Noir, Crină Bulprich, Valentin Rusu, Andra Andreescu, Cristina Sabaiduc (acum mutată în Londra).

Care este locul ideal pentru o vacanță cu prietenii?
Nu contează locația atâta timp cât avem wi-fi și prosecco.

Ce oraș te inspiră cel mai mult?
New York.

Care sunt locurile tale preferate din București?
Energiea by Expirat, Bar A1, Grano, Fratellini și Grand Cinema.