Echipamentul poate fi o provocare când vine vorba de antrenamente. Tocmai de aceea, cei de la lenjeriesport.ro au creat lenjeria perfectă pentru sport. Descoper-o și află cum să o câștigi.

Sutien sport X-back DynamiX Star

Acest sutien sport a primit premiul pentru cel mai bun sutien sport al anului 2014. Designul și funcționalitatea acestui produs sunt deosebite datorită bretelelor exclusiv create pentru a fi poziționate pe centrul umărului pentru confort maxim. La spate, forma specială a bretelelor, în X, oferă sprijin suplimentar, fiind ideală pentru un bust mai mare. Cupele sunt perfect concepute, astfel încât susținerea oferită să fie totală și în cazul unui antrenament cardio. Mai mult, sutienul sport X-back DynamiX Star menține pielea uscată, datorită materialului special conceput care elimină transpirația.

Slipi sport

Și ei sunt la fel de importanți ca bustiera. Fabricați din materialul potrivit, te pot ajuta să te antrenezi în cele mai confortabile condiții. Cei pe care ți-i propunem sunt creați din 80% poliamidă și 20% poliuretan – mixul perfect pentru pielea ta. Microfibra nu doar că este ușor de purtat, dar și lasă pielea să respire. Mai mult, textura modelează coapsele și le dă o formă frumoasă.

Câștigă un set complet de la lenjeriesport.ro

Lenjeriesport.ro și World Class îți oferă șansa să câștigi unul dintre cele 5 seturi de sutiene sport și slipi, într-una dintre cele trei variante de culori: negru, turcoaz sau alb. Tot ce trebuie să faci este să dai Like la pagina de Facebook Lenjeriesport.ro, apoi să lași aici un comentariu în care să ne spui cum te antrenezi.

Prin tragere la sorți cu http://www.random.org/ vom extrage 10 finaliști. Dintre aceștia 10, cei de la lenjeriesport.ro vor premia cinci postări.

Concursul se desfășoară în perioada: 25 noiembrie – 2 decembrie 2015, ora 23:59. Citeşte regulamentul complet al concursului aici

Câștigătoarele vor fi anunțate aici, pe data de 4.12.2015. Odată anunțate, câștigătoarele vor trebui să ne lase datele de contact într-un mesaj pe pagina noastră de Facebook