Vara e după colț, așa că antrenamentele ar trebuie să se intensifice pe măsură. Ca să îți vină în ajutor, Tezyo, cel mai nou concept de magazin de încălțăminte by Otter Distribution, îți propune o serie de opțiuni cool și comode, perfecte pentru completarea unor outfituri numai bune de motivat.

Culorile anului alese de Pantone pentru 2016 sunt combinația ideală de liniște și motivație pentru a te pune în mișcare: roz-cuarț și albastru seren. În completarea combinațiilor de culori pastel și pentru a adăuga elemente dinamice ținutei, îți recomandăm, atât pentru ținute cât și pentru articolele de încălțăminte pattern-urile animal print sau imprimeurile cu forme florale și geometrice.
Aceste culori și imprimeuri se regăsesc în 2016 în orice stil vestimentar: office, casual, și desigur și sport. Luând o turnură neobișnuită față de hainele de antrenament clasice în culori puternice, propunerile acestui an surprind prin prospețimea lor.

Cu toții recunoaștem că unul dintre cele cel mai importante aspecte al echipamentului sportiv este încălțămintea. Gama de modele și branduri este foarte vastă, iar pentru fiecare antrenament este necesar un anumit tip de pantofi sport. Găsești propunerile noastre în galeria foto.