Odată intrat în sală, te vei antrena suficient de des încât să ai nevoie de cel mai confortabil echipament. Sfaturile de mai jos te vor ajuta să-l ai.

Optează pentru suport, protecție și aerisire. Acestea sunt cele trei mari calități pe care orice echipament de sală trebuie să le aibă. 

Citește eticheta. Fie că alergi ori că te antrenezi cu greutatea corpului, fie că dansezi sau mergi la clase de yoga, ai nevoie de echipamentele potrivite care să-ți susțină activitatea. Deși fiecare brand are "rețeta" sa pentru acest tip de material, el este de obicei compus din bumbac, poliester, spandex și poate include chiar țesături tratate anti-microbian, pentru a combate mirosurile neplăcute. 

Folosește culori. Chiar dacă de obicei te îmbraci în culori neutre, alege ceva colorat pentru sală – îți va da o stare de bine.

Suprapune. Îndrăznește să te joci cu mai multe straturi de haine; vei obține un look urban. De exemplu, un șort de alergare peste o pereche de colanți te va face să pari mai profi și mai cool. Și parcă îți vine să alergi un kilometru în plus când te simți așa, nu?

Investește în pantofi sport. Indiferent de tipul antrenamentului, pantofii folosiți sunt esențiali pentru eficiența antrenamentului și sănătatea articulațiilor tale. Înainte să îi cumperi, documentează-te. De exemplu, ai grijă ca talpa să nu alunece nici măcar pe parchetul ud din cauza transpirației – îți vei mulțumi pentru asta mai ales la clasele de group fitness.

Intră în galeria foto și descoperă produsele care ne-au plăcut. 

Foto: hm.com