5 paşi ca să îţi protejezi tălpile de urmările antrenamentelor dese şi doar să te bucuri de fiecare sesiune de sport.

1. Taie cu precizie

Unghieră Sephora

Mulți bărbați ignoră să își facă până și cea mai simplă pedichiură, ceea ce duce la probleme de tipul unghii încarnate şi dureroase. Nu vrei să ajungi la doctor pentru asta, nu? Atunci păstrează-le scurte și taie colțurile. Folosește o unghieră solidă, care va lucra cu precizie.
Unghieră Sephora, 9 dolari, sephora.com

 

 

 

 

 

2. Scapă de bacterii

Creme Dezarcit si Exoderil

Dacă unghiile tale au o culoare gălbuie, ai senzații de mâncărimi pe picioare sau pielea se descuamează, probabil ai o ciupercă. E important să o tratezi rapid, pentru că se va extinde și îți va afecta și unghiile sau îți va crea senzații neplăcute. Ca prevenție, folosește Dezarcit, un spray ce tratează ciupercile și elimină mirosurile neplăcute. Dacă problema e serioasă, apelează la crema Exoderil. Vei avea nevoie să le folosești câteva săptămâni până la observarea rezultatelor, dar, hei, problema era acolo de ceva vreme, nu-i așa?
Cremă Dezarcit, 24,5 lei
Cremă Exoderil, 23 lei

 

3. Curăţă bine

Deodorant detergent Bottega Verde

Poți folosi pentru picioare un săpun sau gel de duș normal, dar unul care te va și împrospăta este mai indicat. Deodorantul detergent de la Bottega Verde îndepărtează mirosurile neplăcute și lasă o senzație răcoritoare, datorită formulei pe bază de ulei de mentă.
Deodorant detergent Bottega Verde, 28 lei, disponibil în Farmaciile Help Net

 

 

 

 

4. Mergi la un specialist

Pedichiură

Dacă nu te descurci să îți faci pedichiura, apelează la ajutorul unui specialist. Acesta îți va oferi un serviciu complet, care nu doar îți va lăsa unghiile într-o stare perfectă, ci te va și scăpa de pielea îngroșată sau de bătături, folosind creme speciale. O dată pe lună este suficient să faci o vizită la salon.
Pedichiură, 45 lei, la salonul La Bibliotheque

 

 

 

 

5. Menţine prospeţimea

Spray pentru picioare Scholl Fresh Step

Înainte să te încalți, pulverizează Scholl Fresh Step Spray pentru picioare, care elimină instant mirosul neplăcut şi asigură protecţie timp îndelungat. Produsul conține agenți antibacterieni și antifungici pentru a controla mai eficient mirosurile.
Spray pentru picioare Scholl Fresh Step, Scholl, 20 lei