Am selectat patru gadgeturi care te vor motiva, îți vor crește performanțele la antrenamente și te vor ajuta să-ți menții sănătatea.

1. Aleargă pe ritmul preferat

Știi bine că atunci când alergi o melodie motivantă te ajută să dai mai mult și să-ți consumi și ultimul strop de energie. Tocmai de aceea, cei de la Apple şi Nike au creat Nike+ iPod Sensor, 102 lei, un senzor care se conectează la i-Device și măsoară distanța alergată. Tot ce trebuie să faci este să atașezi senzorul de pantofii de alergat, să pornești aplicația și o iei la fugă. La final vei afla toate informațiile importante: distanță, timp, calorii. Care, cel mai probabil, vor fi din ce în ce mai bune.

2. Crește-ți performanțele în funcție de puls

Noul Scosche Rhythm, 507,04 este un monitor cardiac foarte practic și util în antrenamentele tale. Trebuie doar să îl pui pe antebraț și, mai departe, se va ocupa de performanțele tale. În timp ce te monitorizează, îți dă și feedback în timp real, motivându-te, prin mesaje vocale. Trebuie doar să setezi check-point-urile când vrei să o facă. În plus, are un calendar care îți permite să îți urmărești antrenamentele și evoluția pe termen lung. Iar dacă nu e suficient, ai și grafice care îți analizează în detaliu fiecare antrenament și performanțele obținute.

3. Ascultă și antrenează-te la intensitate maximă

Beats by Dre – Solo HD, 798.99 lei oferă un sunet la fel de bun pe cât de cool arată. Căștile se laudă și cu un bass pe măsură, numai bun de auzit în zilele când trebuie să te descarci după o ședință grea. Dacă ești genul care lucrează mai degrabă pe aparate cu greutăți mari, atunci Solo HD vor fi un companion perfect pentru tine. În plus, au o greutate neglijabilă și se pliază ușor, așa că îți vor ocupa puțin spațiu în geanta de sală.

4. Trăiește mai sănătos

Jawbone Up, 850 lei, îți urmărește activitățile zilnice și te ajută să îți optimizezi ritmul de viață. Brățară conectată la smartphone prin bluetooth transmite date despre activitățile pe care le-ai avut și cât timp te-ai odihnit. Mai mult, îți învață programul și te ajută sa-l organizezi mai bine, oferindu-ți statistici și sfaturi. Poți stabili milestone-uri cum ar fi de exemplu numărul de calorii pe care vrei să le arzi zilnic sau câți pași trebuie să faci ca să slăbești cinci kilograme într-o lună. Totul este să o iei treptat și să îți stabilești pragurile potrivite ție.

Toate produsele se găsesc în magazinele iStyle. Dacă ești client World Class, arată abonamentul atunci când mergi la cumpărături și vei beneficia de o reducere de 10%.