Cine spune că bărbații activi, care merg la sala, nu sunt sensibili? Cine spune că îngrijirea atentă a pielii este un teritoriu exclusiv feminin?

Nouă nu ne plac prejudecățile, așa că susținem sensibilitatea masculină, în general, și salutăm aparatul de bărbierit Seria 7000 de la Philips, care are grijă de sensibilitatea pielii bărbaților. Acest produs este primul aparat de bărbierit special creat pentru bărbații cu pielea sensibilă, care elimină iritațiile ce apar după bărbierit, cauzate de trecerea repetată a aparatului pe piele.
Mai mult, dacă ești membru World Class, beneficiezi de un discount de 35% la aparatul de bărbierit Seria 7000 de la Philips (cod produs: S7510).

Soluții pe termen lung

Studiile arată că aproximativ o treime dintre bărbați au probleme legate de sensibilitatea pielii, care, pe lângă disconfortul creat, îi poate jena și le poate afecta încrederea în sine. Din păcate, bărbații mai degrabă caută metode de a se obișnui cu această problema în loc să caute o rezolvare. Majoritatea preferă să se bărbierească la câteva zile sau să cumpere loțiuni și creme care rezolvă problema doar temporar, însă aceste obiceiuri nu le permit să se bărbierească confortabil zilnic.

Accesorii pentru performanță

Nu ne plac prejudecățile și încurajăm soluțiile, astfel că îți lăsăm aici această informație: 85% dintre bărbații care au aparatele de bărbierit seria 7000 au declarat că acestea reduc considerabil frecarea și oferă un bărbierit mai confortabil decât modelele anterioare. Datorită inelelor Comfort cu înveliș anti-frecare, bărbieritul este mai ușor și mai plăcut.
Un bărbat activ este un bărbat îngrijit și sănătos #philipsmen