Antrenori internaționali, cele mai noi trenduri în domeniu, clase de yoga, dans sau antrenamente funcționale – dacă iubești mișcarea, aici e locul tău. Însă motivele pentru care evenimentul e de neratat sunt mult mai multe. Ioana Vasile ni le-a dat pe toate.

Nu ratez nicio convenție Move On. O dată pe an, un weekend întreg, mă pregătesc să dansez câteva ore fără oprire, iar la final, deși aproape extenuată, să plec cu un zâmbet larg, pe toată fața. Știi senzația aia când, deși obosit, nu poți dormi de încântare? Mi se întâmplă duminica seara, când ajung acasă după convenție. Deși, personal, antrenamentele mele preferate sunt pe bază de dans, la Convenție găsești orice tip de antrenament care îți place. Iată câteva motive pentru care să te înscrii la cea de anul ăsta.

1. Oricare ar fi stilul tău preferat de antrenament (functional, yoga, pilates, dans), acolo ai șansa să experimentezi cele mai noi clase și tehnici de antrenament, la un nivel avansat și într-o atmosferă incendiară. Toți instructorii ridică ștacheta, ceea ce te va motiva și pe tine să devii mai bun.

2. Ai un weekend întreg, fără telefon, fără birou, fără task-uri 
N-ai timp de prea multe pauze și clasele sunt programate una după alta (cu o pauză de masă, ca să-ți încarci bateriile), așa că telefonul îl folosești doar ca să faci poze sau să filmezi coregrafiile.

3. Instructori internaționali
Te vor fascina cu experiența, carisma și stilul lor. De exemplu, dacă urmărești încontinuu filmulețe de street dance sau compilații de house, hip-hop sau funk, clasele Anastasiei Alexandridi îți vor ridica adrenalina la cote maxime și vei învăța câteva mișcări numai bune de demonstrat. Dacă, în schimb, vrei să înveți cât mai multe exerciții functional ca să te poți antrena eficient și cu rezultate spectaculoase, caută clasele italianului Lorenzo Sommo.

4. Două zile de sport
Alege un weekend activ, în locul celui obișnuit, de lenevit. Dacă nu te simți încă motivat să faci sport sau nu știi exact care este tipul de antrenament care ți se potrivește cel mai bine, cu siguranță vei știi după o astfel de convenție.

5. Clase în plus cu instructorii preferați
Uneori, simt că nu îmi ajung orele de dans la care particip pe săptămână. O parte dintre instructorii de la Convenție predau și la World Class, așa că, dacă aștepți cu nerăbdare clasele lui Per Markussen, Kiki Constantinescu, Izabela Lăcătuș, Iulian Panait, Cristina Neacșu sau alții din program, iată o ocazie de a te întâlni iar cu ei.

6. Prieteni vechi, prieteni noi
La astfel de evenimente, se strânge toată gașca. Nu doar că ne revedem după mult timp, ci și construim amintiri noi împreună. Dacă nu cunoști multă lume, e o ocazie excelentă să îți faci relații noi. Atmosfera veselă sau cea foarte antrenantă pot crea legături mai puternice decât crezi.

7. Dacă ești pasionat de yoga sau vrei să înveți mai multe despre această practică, duminică este ziua ta
Instructori internaționali și cei ai școlii Move On te vor introduce în mai multe tipuri de yoga, în ore care te vor ajuta să te eliberezi, să te cunoști, să experimentezi atât la nivel fizic, cât și la nivel emoțional și spiritual ce reprezintă această școală. Vei încheia săptămâna într-o stare de zen autentică.

8. Întâlnește instructorii de mâine
Competiția New Faces of Fitness Romania este un concurs în cadrul Yin Yang Convention la care pot participa instructori noi sau persoane care au talent și își doresc o carieră în fitness. Poți lua parte la demonstrațiile lor pentru a câștiga competiția sau, dacă te pregătești demult pentru un asemenea concurs, te poți înscrie chiar tu.

20-21 februarie. Ne vedem acolo, da?

Mai multe detalii despre înscriere și program, găsești move-on.ro.