Pe 3 și pe 4 septembrie ai ocazia să demonstrezi că ești un erou urban și să te înscrii la BikeFest. Competiții, activități de relaxare, concerte și multe premii – toate te așteaptă în acest week-end în Parcul Izvor.

Am identificat și alte motive pentru care merită să participi la cele două zile de BikeFest:

Vor exista, în premieră, două curse
De data aceasta, fie că ești mountainbiker, fie că ești iubitor de curse de șosea, ai alternative pe gustul tău: Urban Race MTB și Urban Race Road. Cursele de sâmbătă vor avea startul și finish-ul în curtea Palatului Parlamentului.

Participi la cel mai mare marathon de cycling din România
Aici te vei întâlni, din nou, cu instructorii de cycling de la Worldclass, care îți vor oferi o atmosferă plină de energie pe durata celor cinci ore de maraton. Înscrierile se fac aici.

Te implici într-o acțiune caritabilă
Duminică, de la 17:00, poți pedala pentru o cauză bună. Cu ajutorul Green Revolution, mai multe biciclete vor ajunge la tineri sau copii care se vor bucura de ele. Astfel că, pentru fiecare 20 de bicicliști prezenți în tur, va fi donată câte o bicicletă.  

Înveți cum să îți protejezi planeta
Ai o ocazie bună de a învăța mai multe despre reciclare, la Energy Boutique, adus de Sistemul Național de Reciclare a Bateriilor. Pe lângă faptul că poți afla lucruri noi despre reciclare, aici îți poți încărca și telefonul în timpul BikeFest. În plus, pentru fiecare 20 de baterii uzate pe care le aduci, primești la schimb un blister cu 4 baterii, iar duminică, cei care au adus cele mai multe baterii vor fi premiați cu  5 biciclete.

Faci echipă cu o persoană dragă
"Doi pe bicicletă" este o competiție dedicată cuplurilor, prietenilor sau familiei. Este o ocazie minunată pentru o activitate alături de cei dragi!

Cei mici pot veni cu tine la BikeFest
Pentru copii există zone și activități speciale, precum competiții pe bicicletă, ateliere de pictură și desen, facepainting, workshop-uri, creații handmade, reciclare creativă, modelaj, design textile.

Detalii despre concurs și înscriere, aici.