Profită de răcirea vremii şi adaugă produse noi în garderoba ta de sală.

Hanorac H&M, 99 lei

Hanorac H&M

Ne-a cucerit culoarea tonică şi faptul că materialul se usucă rapid. Devine aşadar partenerul perfect pentru sesiunile de alergare prin parc. În plus, este o piesă care poate fi integrată uşor într-un outfit casual.

 

 

 

 

 

 

Şort Iffley Road, mrporter.com, 345 lei

Şort Iffley Road

Dacă nu eşti adeptul colanţilor la antrenamente, atunci acest şort te va cuceri. Creat special pentru alergare, este croit perfect dintr-un material extrem de uşor, care nu se încinge şi, mai mult, îţi dă libertatea de mişcare de care ai nevoie.

 

 

 

 

 

 

Pantofi sport Springblade drive, adidas, 819 lei

Pantofi sport Springblade drive

Ştim, nu ai niciodată suficienţi pantofi pentru antrenamente, iar schimbările de sezon sunt cel mai bun moment să încerci noile tehnologii. Talpa acestui model oferă un sprint și o putere care pot fi înțelese doar când sunt testate. Lamelele ultraușoare din polimer sunt amplasate astfel încât să absoarbă orice șoc și să-ţi propulseze corpul la fiecare pas.

 

 

 

 

Geantă de sală Puma, decathlon.ro, 169,90 lei

Geantă de sală Puma

Pantofi, echipament, mănuşi, prosop, recipient pentru shake, şlapi, nesesér – ai nevoie de toate la sală, nu? Tocmai de aceea am ales o geantă suficient de mare şi cu mai multe buzunare decât ai tu nevoie.

 

 

 

 

 

 

Ceas Adidas, asos.com, 362 lei

Ceas Adidas

Dacă ţi-ai pus toate aplicaţiile necesare pe telefon, atunci poţi transforma ceasul într-un accesoriul fashion chiar şi atunci când eşti la antrenamente. Alege unul simplu, dar cu o culoare vie, şi va atrage atenţia atât cât trebuie.

 

 

 

 

 

 

Credit foto: news.adidas.com