Cum ar arăta bagajul perfect pentru o escapadă şic la mare.

Costum de baie colorat

1. Costum de baie colorat

Sau chiar cu un print psihedelic. Sfatul nostru este să-ţi alegi unul întreg. Este mult mai stylish și, crede-ne, va fi la fel de evident că ai un trup perfect tonifiat ca într-un costum minuscul. Pe netaporter.com, găseşti unul senzaţional: Mara Hoffman, 1.173 lei.

 

 

Ochelari de soare funky

2. (o pereche de) Ochelari de soare funky

Am zis o pereche? Mai degrabă una pentru fiecare zi. În fond, oferta pentru acest accesoriu este atât de variată, încât nu ai nici măcar un motiv să te limitezi la o pereche (în afară de buget, ce-i drept). Trip Crystal Round Glasses, asos.com, 79 lei.

 

 

Sarong

3. Sarong

Ei bine, da, este o piesă foarte utilă. Alege un material fluid, o textură naturală și plăcută și o culoare vibrantă. La fel ca cea de la H&M, 39,90 lei.

 

 

 

 

 

Geantă mare

4. Geantă mare

Optează pentru rafie (Zara, 59 lei) sau pânză și ai grijă să fie suficient de mare încât să încapă în ea toate lucrurile de care ai nevoie: loțiunea de plajă, un prosop, revistele preferate sau o carte bună.

 

 

 

 

Sandale comode

5. Sandale comode

Noi îţi sugerăm cauciucul sau plasticul. Aceste încălțări au fost favoritele fashionistelor în ultimele sezoane. Cu siguranţă te vei îndrăgosti de cele de la JuJu Seven Jelly Sandals, urbanoutfitters.com, 56 lei.

 

 

 

Foto: hm.com