Ce trebuie să pui în bagajul de vacanţă ca să nu treci neobservat.

Sort de baie

1. Şort de baie

Nu puteam decât să începem cu esențialul. Sfatul nostru este să profiți de reduceri și să investești în mai multe perechi: cât mai diferite și mai interesante. Încearcă una de la H&M, 39,90 lei, şi alta de la Zara, 129 lei.

 

 

 

Camasa cu print

2. Cămașă cu print... hawaian

Este genul de imprimeu perfect pentru plajă, dar dezastruos în alte medii. Aşa că mergi pe varianta sigură. Noi am reperat la Zara o variantă adorabilă, care costă 129 lei.

 

 

 

Placa de wakeboard

3. Placă de wakeboard

Dacă eşti genul sportiv, atunci e imposibil să ajungi la mare şi să nu faci wakeboard. OK, îţi poţi închiria tot echipamentul, dar nu mai bine ai placa ta? Pe shoph2o.ro (http://www.shoph2o.ro/) găseşti diverse modele de plăci de wakeboard şi kite. Noi am ales una pentru avansaţi: Slingshot Crisis 2014, 1.849 lei.

 

Prosop de plaja

4. Prosop de plajă

Da, detaliile contează. Nu te baza pe cel oferit de hotel. Alege unul dintr-un material de calitate, pe care să-ți facă plăcere să-l folosești. Ce zici de Paul Smith Shoes&Accessories, mrporter.com, 483 lei?

 

 

 

 

Ochelari de soare

5. Ochelari de soare

Atrag atenția mai mult decât orice altă piesă alegi să porți pe plajă. Nouă ne plac tare mult Ray-Ban Club Master, asos.com, 1.035 lei.

 

 

 

 

 

Săptămâna viitoare, revenim cu lista obiectelor de care orice tipă cool are nevoie pentru o zi la plajă.

Foto: hm.com