Cu siguranță ai remarcat zâmbetul vedetelor, actorilor de la Hollywood, al celor care joacă în reclame și te-ai gândit că ai vrea unul asemănător.

dr lazarescu


Dr. Florin Lăzărescu, Preşedinte ESCD (European Society of Cosmetic Dentistry) și director asociat în cadrul Centrului de Stomatologie Trident îţi vine în ajutor! Deși pare greu și dificil de obţinut, de fapt lucrurile sunt mai simple decât îţi imaginezi. Iată cinci modalităţi de ajunge la zâmbetul dorit:

 

One Hour

O oră, atât durează să ți se realizeze o coroană dentară. Imposibil, ai putea spune. Ei bine, nu. Clinica Trident oferă acest serviciu special clienţilor săi. Astfel, în aceeaşi zi poţi să-ți tratezi o măsea, dar și să o ai refăcută. Adio, probe peste probe, în funcţie de disponibilitatea tehnicianului! Practic, zâmbetul tău nu va avea de suferit deloc, deoarece la Trident toţi specialiştii sunt în acelaşi loc.

Gutiere

Cea mai importantă caracteristică a gutierelor este că te va împiedica să îţi scrâșnești dinţii în somn. Bruxismul este ignorat de mulți, însă este o afecţiune foarte serioasă care, netratată, îţi poate distruge, în timp, zâmbetul. În plus, există metode de albire a dinţilor care implică gutierele.Sau, dacă practici un sport de contact poţi alege gutierele pentru sportivi! Sună la 0377 101 416 pentru detalii.

Faţetele dentare

 Pentru a avea acel zâmbet impecabil, care te ajută să ai mai multă încredere în tine, nu este întotdeauna nevoie de schimbări majore și de tratamente complicate. Faţetele au și rolul de a acoperi defecte naturale ale danturii, cum ar fi spațiile, petele și poziţia modificată, fără a fi însă un înlocuitor pentru aparatul dentar. Faţetele pot produce modificări de culoare, poziţie și formă a dintelui, iar grosimea lor finală este de 0,3-0,8 milimetri, cee ace înseamnă că, practic, nu vei simți nicio modificare la nivelul danturii. Doar una estetică, în sens pozitiv.

Implantul dentar

O intervenţie de implant dentar înseamnă înlocuirea protetică a unui dinte lipsă ori alterat. Implantul este format din coroana de culoare albă (partea vizibilă), stâlpul de legătură cu şurubul și şurubul cu rol de rădăcină. Practic, vei avea un dinte complet nou, care se va integra perfect din punct de vedere estetic.

Vizite regulate la stomatolog

 Indiferent de ce tratamente ai nevoie pentru a obţine zâmbetul perfect, acestea nu exclud vizitele periodice la cabinetul dentistului. Acesta va verifica dacă nu cumva s-au produs modificări, cum ar fi apariţia cariilor sau diverse fisuri și va urmări evoluţia tratamentelor deja efectuate.

Chiar dacă nu ai avut niciodată probleme cu dantura, secretul zâmbetului perfect implică vizite bianuale la stomatolog.

trident

Articol realizat în colaborare cu Florin Lăzărescu.

Centrul de Stomatologie Trident
Str. Dr. Louis Pasteur nr 1a

Tel: 0377 101 416
www.clinicatrident.ro