Alimentația sănătoasă și sportul regulat mai au nevoie doar de mici trucuri pentru ca tu să arăți perfect la orice oră din zi.

Menține prospețimea 24/7. Dacă transpiri intens, alege un antiperspirant care te scapă de umezeală și mirosuri timp îndelungat: spray antiperspirant Advenced Men Ice Fresh, Mitchum, 14 lei. Fă dușuri dese și ține părul din zona axială cât mai scurt.

Revitalizează-ți fața. Nu doar femeile au nevoie de creme, ci și bărbații. Un gest minimal dimineața și seara, de a aplica o loțiune hidratantă sau antiîmbătrânire îți va menține pielea în cele mai bune condiții. Alege formule lejere, care pătrund rapid în piele, cum este gelul revitalizant pentru față, Clarins Men, 190 lei.

Folosește parfumul cu moderație. Indiferent cât de mult îți place, parfumul lasă o impresie bună atunci când este perceput discret. Alege o aromă proaspătă, cu note verzi sau marine. Încearcă Luna Rossa Sport, Prada, 50 ml, 299 lei.

Investește în ustensilele de îngrijire. Îți plac gadgeturile și ai mereu ultimul model de telefon, tabletă sau consolă? Orientează-te și către un aparat performant de aranjare a bărbii. Cele mai noi produse dispun de sisteme de protejare a pielii împotriva iritației și de tăiere a firului de păr chiar și în cele mai dificile unghiuri. Nouă ne place aparatul de bărbierit S7720/26, de la Philips, 990 lei.