Atunci când sala și dieta nu sunt de ajuns ca să ai picioare de model, terapiile specifice problemelor tale îți vin în ajutor. Noi am ales tratamentele care te vor face să arăți senzațional vara asta.

Remodelare și răsfăț

Celulita apare la majoritatea femeilor și nu tine cont de greutate. Cauzele ei multiple, de la cele genetice, până la cele care țin de stilul de viață, o fac un inamic împotriva căruia trebuie să lupți pe mai multe căi. Din fericire, tehnologia a permis ca metodele de combatere să fie tot mai multe și mai eficiente. La SPA by World Class at The Grand poți încerca tratamentele cu LPG, unul dintre cele mai eficiente împotriva celulitei.

Tot ceea ce trebuie să faci este ca, în cabina de tratament, să te îmbraci într-un costum special și să te așezi confortabil pe un pat. Specialistul va trece cu ajutorul aparatului peste zonele afectate de celulită, pentru o remodelare eficientă. Gradul de intensitate este reglat în funcție de nivelul de suportabilitate și nu vei căpăta nicio vânătaie (apropo, să faci vânătăi în zona lucrată nu înseamnă că tratamentul a fost eficient. Ideal este ca pielea să rămână fără semne). Tratamentul durează 45 minute și sunt necesare cel puțin șase ședințe pentru a vedea rezultatele complete. De asemenea, dacă ai probleme cu retenția de apă, același sistem este potrivit pentru tine: Cellum M6 Integral dispune și de un program pentru drenajul limfatic.

Frumusețe la temperaturi extreme

Pentru celulită, dar și pentru lipsa de fermitate din zona feselor și coapselor, poți încerca, la clinica Fazzada, și ședințe cu Endymed, un aparat pe bază de radiofrecvență, care transmite căldură către straturile profunde ale pielii, stimulând colagenul și ajutând pielea să devină mai fermă.

Nu doar căldura intensă ajută la obținerea unor picioare de model, ci și temperaturile sub 0°C. La Noblezza Beauty Longe, poți apela la Lipocryo, un aparat care presupune folosirea criogeniei prin înghețarea celulelor adipoase până la distrugerea lor. Adusă la o temperatură de -8°C, grăsimea în exces este înghețată, pentru ca, după tratament, să se instaleze procesul natural de eliminare prin drenajul limfatic. Acest tratament nu e doar pentru celulită, ci și pentru cei câțiva centimetri (1,5-5,5 cm) de care vrei să scapi în zonele pe care nu ți le poți lucra prin antrenament.

Procedee complete

Ai vrea să porți fuste în sezonul cald, dar ai pielea iritată și inflamată din cauza firelor de păr? Punctele roșii rămase după epilare, firele sub piele, infecțiile mici locale nu sunt deloc ceva de trecut cu vederea. Tocmai de aceea epilarea definitivă cu IPL este o soluție foarte utilă. Îți recomandăm centrele Nomasvello, unde tratamentul cu lumină intens pulsată distruge foliculul de păr, fără să afecteze țesutul din jur. În urma ședințelor, părul din zona respectivă începe să crească din ce în ce mai rar, mai subțire și fin. Foliculita nu va mai apărea, iar inflamațiile prezente vor dispărea în decurs de 3-4 ședințe, repetate o dată pe lună.