Aparatele de fitness nu mai sunt demult suficiente într-o sală. Oamenii, atmosfera și informația de calitate au devenit, de asemenea, un must have în aceste locuri.

În afară de obiectivele evidente pe care ți le setezi, e foarte important să mergi la o sală care te așteaptă cu ceva mai mult decât echipamente impunătoare. Pentru că va deveni cu ușurință al treilea loc frecventat de tine, după casă și birou, ai nevoie de o atmosferă plăcută, oameni bine pregătiți care te motivează de fiecare dată când simți că nu mai ai resurse și accesorii de fitness de cea mai bună calitate. Și să fie lângă casă sau birou. Cum World Class și-a renovat trei dintre cluburi, am făcut o călătorie prin țară, Cluj și Timișoara, și ne-am oprit în București. Iată ce am aflat.

World Class Health Academy Cluj

La capitolul dotări și aspect, în clubul din Iulius Mall s-au schimbat multe, însă nu și pasiunea pentru sport pe care o au toți cei care frecventează sala.
Mai mult spațiu: La renovare, clubul a fost extins și are acum peste 2.300 de mp. Vestiarele au fost mărite, iar acum există peste 430 de vestiare în total, cu băi și dușuri noi. Studioul de aerobic este dublu ca spațiu acum (are o capacitate de 50 de participanți), iar cel de cycling este complet nou și utilat cu 35 de biciclete Schwinn de generație nouă.
Clase noi: Acum poți încerca ore noi de group fitness! Dacă vrei să te liniștești după o zi grea, o clasă de Bag Boxing e tot ce îți trebuie. N-ai fost la TRX până acum? Ai ocazia să încerci unul dintre cele mai solicitante full body workouts!
Noile stații SYNRGY 360 și cadrul multifuncțional Queenax completează perfect peisajul antrenamentelor de tip funcțional.

World Class Health Academy Timișoara

Renovarea acestui club a fost asemănată de Cornelia Condeescu, Club Manager, cu renașterea păsării Phoenix: "De la pereți la echipamente, de la accesorii la clase, antrenori, totul este nou."
Mai multe accesorii de fitness: Clubul te așteaptă cu tot ce înseamnă nou în domeniu – de la stație SYNRGY 360 la TRX, frânghii, ViPR sau core bag. Iar dacă nu recunoști niciuna dintre denumiri, nu-ți face griji. Numărul de antrenori (atât al celor care țin clase, cât și al celor care fac antrenamente personale) a crescut, așa că în permanență va fi cineva care să îți arate ce ai de făcut.
Mai multe clase: Și antrenamentele au devenit mai variate. Ai opțiuni indiferent de condiția fizică, vârstă sau program de lucru. De dimineață până seara ai la dispoziție clase de grup de la Body Pump, Body Step, Grit Strength sau Grit Plyo până la Pilates, Yoga, Zumba ori Metabolic.

World Class Fitness Center America House București

Poziționat în cea mai bună zonă de birouri din Capitală, chiar în Piața Victoriei, clubul este modalitatea ideală de a-ți petrece pauza de prânz într-un mod activ.
Echipamente noi: Extinderea clubului cu 340 mp a adus după ea aparate precum multifuncțional Queenax, noul Smith Machine, ori accesorii ca saci de box. Iar în caz că adori să pedalezi, află că și studioul de cycling a fost extins.
Programe mai eficiente: Cel mai nou antrenament World Class îți desenează pătrățele pe abdomen. Se vor contura, latură cu latură, de la o clasă la alta. Programul se numește C-Core și îl poți testa și în clubul din America House; studioul de aerobic a fost mult extins, așa că vei prinde loc cu siguranță.