Două scene, clase speciale, cei mai tari antrenori și activități pentru toată familia. Pregătește-te pentru cel mai tare fitness show în aer liber! Mai vrei motive? Mai avem.

Faci yoga la prima oră a dimineții

Și nu orice fel de Yoga, ci cu cei mai buni antrenori din țară: Julio Papi și Anya Glushkova. Până să înceapă clasa, totuși, bagă un sprint. Sunt doar 200 de saltele disponibile, iar locurile se ocupă în ordinea sosirii participanților.

Câștigi premii în timp ce faci sport

Dacă te înscrii la Move On Challenge Competition*, poți să pleci acasă nu doar într-o formă mai bună, ci și cu un braț de premii. Vor fi trei momente a câte 15 minute fiecare: Body Combat cu Laurențiu Iliescu și Anca Roșca, Dance cu Cristina Neacșu și Partner Challenge cu Iulian Panait și Andreea Pavel.

Te antrenezi cu (toți) prietenii

Veniți în număr cât mai mare și faceți din Fitness Festival o tradiție sănătoasă. Vino cu cât mai mulți prieteni și antrenați-vă împreună, alături de cei mai bine pregătiți traineri din țară. Consultați programul și alegeți antrenamentele preferate. La final, rămâneți la un smoothie.

Pentru mai multe detalii intră aici.

Mulțumim partenerilor pentru sprijin: Les Mills, Move On, Daanasana, Dorna, Philips, Nestle Fitness, Rexona, Herbalife, Doppelherz, Alpro, Hervis, SportGuru.ro.