De la proviziile pentru casă până la cina din oraș, orice alegere pe care o faci contează atunci când vrei mănânci sănătos și echilibrat. Noi avem trei locuri preferate care ne garantează oricând cafea și preparate delicioase.

Cumpără materia primă de la Mega Image Concept Store

Unde? Zona Băneasa & Bulevardul Magheru
De ce? E important să ai în frigider și în cămară produse sănătoase; astfel e mult mai simplu să urmezi un planul alimentar stabilit. Mega Image a devenit cu siguranță cel mai bun prieten al nostru pentru cumpărături. Iar cele două noi concept store-uri – din Băneasa sau Piața Romană – vin cu o varietate de preparate bio și eco friendly nu tocmai ușor de găsit în alte locuri. După o vizită acolo nu vei mai putea spune că nu ai suficiente soluții pentru preparate sănătoase sau nu găsești anumite ingrediente pentru rețetele tale.

mega image

Savurează o cafea la M60

Unde? Str. Mendeleev 2
De ce? O cafea bună este întotdeauna doza perfectă de energie și de relaxare într-o zi încărcată. Dar punem accentul pe bună. Așa că alege locuri care au cafea naturală, măcinată proaspăt. Iar atunci când îți comanzi, uită de siropuri și alte adaosuri. Pe noi ne-a cucerit iremediabil M60. Design scandinav, meniu divers cu produse sănătoase și proaspete – poți mânca de la mic dejun la cină –, cel mai bun Flat White din oraș (OK, poate suntem un pic subiectivi), liniște și dog-friendly. Va deveni locul preferat nu doar pentru ieșirile cu prietenii, ci chiar și pentru ședințe.

m60

Mănâncă bine în oraș, la Frudisiac

Unde? Intrarea Bitolia 4
De ce? Mic-dejun, brunch, prânz sau cină – orice masă ai lua în oraș e important să fie nu doar delicioasă, ci și preparată sănătos, cu cele mai bune ingrediente. La Frudisiac poți servi un preparat plin de savoare, la orice oră din zi, fie că iei la pachet sau alegi să rămâi în decorul nordic din restaurant. Vei găsi sucuri presate la rece, o selecție de ceaiuri, tarte și cele mai proaspete preparate. Nu rata avo-toast sau fig toast. Te vor face să uiți orice tip de sendviș ai mâncat până acum. Și, cel puțin o dată trebuie să încerci salatele – orice salată. Alege cu ochii închiși. Papilele gustative îți vor mulțumi.

frudisiac