Geanta de sală merită la fel de multă atenţie din partea ta ca şi cea de zi cu zi. În fond, aspectul contează în orice situaţie, nu?

Am scanat bine site-urile de shopping online şi câteva dintre magazinele de profil şi am găsit 10 modele cool, uşor de purtat şi cu un design practic, care ar mulţumi şi cea mai exigentă fashionistă. Să mai spună cineva că echipamentul pentru sport nu poate fi transportat cu stil!

Eastpack X Raf Simons

1.        Eastpack X Raf Simons Stripe Bagpack

asos.com, 843 lei
Brandul Eastpack era iniţial specializat pe echipamente militare, dar a trecut rapid în registrul mainstream când a început să producă genţi pentru studenţi. De acolo până la colaborări inspirate cu designeri cool nu a fost decât un pas. Peter Pilotto şi Raf Simons au pus acest brand pe listele de shopping ale fashionistelor din toată lumea.

 

 Jack Willis

2. Jack Wills

asos.com, 260 lei
Lansat în 1999, brandul englezesc a cucerit rapid studenţii din campusurile de pretutindeni. Dacă îţi doreşti un accesoriu cool, poţi apela cu încredere la acest brand. Iată o geantă cu un design discret şi cu o cromatică neutră, perfectă pentru sală.

 

 

Nike Camo Hold All

3. Nike Camo Hold All

197 lei
Această geantă este o declaraţie în sine şi spune despre tine că eşti pusă pe treabă. Este suficient de spaţioasă, ceea ce înseamnă că poţi lua chiar un tricou în plus, în caz că te hotărăşti să râmâi la încă o oră de antrenament peste cea programată. În plus, printul este pur ţi simplu bad ass. Exact ce îţi trebuie.

 

 

Herschel Heritage Mid Volume Bagpack

4. Herschel Heritage Mid Volume Bagpack

asos.com, 293 lei
Această geantă este perfectă pentru tipele conservatoare şi extrem de bine organizate. Cu un design original şi materiale de cea mai bună calitate, îți va deveni parteneră de cursă lungă la antrenamentele tale.

 

 

 Adidas by Stella Mccartney

5. Adidas by Stella Mccartney

net-a-porter.com, 510 lei
Trebuie să recunoaştem că aceasta este geanta perfectă pentru orice pasionată de fashion. Acordăm extra puncte pentru faptul că poate fi imediat adaptată outfit-ului de oraş, deci dacă te grăbeşti şi ai o zi plină de întâlniri, poţi strecura laptop-ul acolo şi eşti gata de treabă.

 

Vans Deana Bagpack

6. Vans Deana Bagpack

asos.com, 235 lei
Vans nu mai are nevoie de nicio introducere. Acest brand iconic livrează mereu produse de calitate, adorate de tinerii din întreaga lume. Dacă îţi doreşti un ghiozdan cool, aceasta e cea mai bună variantă!

 

 

H&M Canvas Weekend Bag

7. H&M Canvas Weekend Bag

159 lei
Această geantă are toate atuurile practice: e neagră, deci o poţi integra uşor în orice context, este încăpătoare şi are un preţ excelent! La nevoie, o poţi transforma şi în geantă de voiaj pentru weekend.

 

 

 Carpisa

8. Carpisa

149 lei
Culoarea tonică şi detaliul smart cu fermoarul supradimensionat decorativ, ne-au făcut să ne dorim această geantă atârnată de umărul nostru. Este foarte şic!

 

 

Zara Suede combi bowling

9. Zara Suede combi bowling

219 lei
Dacă îţi doreşti o geantă de „tăvăleală“, rezistentă şi încăpătoare, modelul military de la Zara este exact ce căutai. Singura problemă ar putea fi că va trebui s-o împarţi cu iubitul tău.

 

 

Karl Lagerfeld

10. Karl Lagerfeld

net-a-porter.com, 1.530 lei
Da, este o geantă ceva mai scumpă, dar credem că merită investiţia. Este cool&trendy, va atrage priviri şi invidii. Oh da, şi este şi foarte funcţională!