Află cum să te hidratezi, astfel încât metabolismul tău să fie stimulat la fiecare înghiţitură.

Ştii cât de importantă este hidratarea în fiecare zi. Ai pus toate recomandările în aplicare şi, totuşi, ceva lipseşte. Asta pentru că organismul tău nu primeşte tot ce are nevoie.

În mod normal, o apă "sănătoasă" – deşi nu te gândeşti la ea ca la un elixir – ar trebui să aibă un conţinut echilibrat de dioxid de carbon, minerale şi săruri, astfel încât să reprezinte un ajutor permanent în toate procesele metabolismului. În realitate însă, asta se întâmplă destul de rar.

Un izvor plin de sănătate

Extrasă din izvorul Maria, comuna Malnaș-Băi, județul Covasna, Malnaş Aqua Telluris a fost o descoperire surprinzătoare pentru noi. Această apă, în drumul ei printre rocile muntelui, se îmbogăţeşte cu multe săruri şi minerale. Adică exact de ce ai nevoie în dieta zilnică.

În plus, aceste proprietăţi – şi conţinutul echilibrat de dioxid de carbon – nu se pierd până ajung la tine, pentru că este extrasă cu ajutorul unui proces tehnologic inovator, apa fiind protejată până la îmbuteliere de interacțiunea cu factori externi dăunători. Apoi, sticla din ceramică în care este îmbuteliată îi păstrează calităţile nealterate.

Alege cea mai bună hidratare

Toate calităţile mai sus menţionate îţi echilibrează nivelul acido-bazic al organismului, ceea ce înseamnă că riscul de afecţiuni cardiovasculare sau arteroscleroză scad. În plus, dacă ai probleme cu aciditatea, o apă de acest gen va fi un pansament gastric perfect pentru stomacul tău, creând un mediu alcalin.

Mai mult, datorită proprietăţilor sale, Malnaş Aqua Telluris te poate ajuta în trei tipuri de cure. Dacă ai probleme cu sistemul metabolic, poţi ţine cura Equilibrium – apa ajustează nivelul acido-bazic din organism şi reduce riscul de dezvoltare al diabetului zaharat non insulino-dependent compensat. Dacă suferi de afecţiuni ale tubului digestiv, gastro-duodenite cronice, colecistite cronice sau ulcer gastric, cura Ardens te poate salva. Iar problemele legate de constipaţie acută, dischinezii biliare sau helicobacter pylori se rezolvă cu Impedio.

Malnaş Aqua Telluris poate fi comandată de pe malnas.at sau cumpărată din cluburile World Class.

Malnas