Pentru diminețile în care te simți epuizat, un pahar cu acest mix va fi tot ce îți trebuie, ca să îți refaci resursele de energie. Bonus: mărul și lime-ul îți vor îmbunătăți sistemul imunitar.

Timp de preparare: 5 minute
Cantitățile sunt calculate pentru un pahar

Ingrediente

Un avocado
O banană
½ măr
½ lime
O țelină (Opțional, în funcție de preferințe. Dacă nu îți place gustul, poți s-o folosești doar ca decor)

Mod de preparare

Ca să obținem un smoothie perfect, plin de vitamine și nutrienți, noi am testat noul storcător de fructe și legume, Vita Juicer, un multifuncțional elvețian 4 în 1, premiat pentru design și funcționalitate. Iată ce pași trebuie să urmezi:

  • Adaugă avocado și banana în storcător și mixează-le cu ajutorul unității de smoothie. Înlătură unitatea de smoothie și stoarce mărul folosind centrifuga. Înlocuiește gura de alimentare cu dispozitivul Citromax și stoarce sucul din lime folosind dispozitivul Vitatec (Citromax și centrifugă).

Vita Juicer combină într-un mod inteligent patru funcții – centrifugă, presă de citrice, funcție blender/smoothie, Vitatec – și oferă diverse opțiuni de preparare a legumelor și fructelor crude, în funcție de tipul acestora (fibroase, moi, cu frunze sau semințe).

Combinația inovatoare Vitatec dintre presa de citrice și centrifugă oferă o consistență unică de smoothie, cu peste 20% mai mulți nutrienți care rămân în suc, perfect pentru cei care doresc să urmeze o dietă sănătoasă zi de zi.

Datorită formei conice, patentate, a presei de citrice Citromax, nu se irosește nicio fibră sau picătură de suc, pulpa fructului fiind utilizată în întregime, pentru un plus de vitalitate.

Vita Juicer