Boost de energie, o piele strălucitoare, un somn mai bun, un abdomen mai plat și un număr în minus la costumul de baie – ți-am bifat toate dorințele, nu? Află cum JUICEit ți le va îndeplini.

JUICEit a creat pentru tine cel mai alcalin program de detoxifiere – bazat pe sucuri din fructe și legume preponderant verzi, cu indice glicemic scăzut, acesta te ajută să obții o siluetă conturată, chiar și cu trei zile înainte de plajă. Secretul constă în mixul inedit de ingrediente, care fac adevărate minuni asupra taliei tale. Iată câteva dintre ele:

Goji, campionul fibrelor
Goji este un aliment miraculos datorită multitudinii sale de fibre, dar care conține numai 100 de calorii per porție, ceea ce îl transformă în cel mai bun prieten al curelor de slăbire.

Piperul Cayenne, stimulent metabolic
Sucurile JUICEit conțin și piper Cayenne, care este un puternic stimulent metabolic, ce reduce apetitul și contribuie la arderea unor cantități mari de grăsimi.

Castravete și țelină, hidratare și echilibru
Castravetele și țelina fac echipă bună, pentru că primul are un aport crescut de apă, iar țelina apio diminuează pofta de dulce și de alimente grase.

Cei patru fantastici verzi
În grupa aceasta, intră pătrunjelul, aliatul tău de nădejde în lupta împotriva retenției de apă, Kale, care favorizează digestia, iarba de grâu, care reglează nivelul zahărului în sânge și blochează apetitul în mod natural, și spanacul, bogat în fibre, care ajută la digestie și oferă senzația de sațietate.

Câștigă un program de detoxifiere Skinny Beach de la JUICEit

Și, pentru a fi pe deplin convinsă să îți pregătești costumul preferat de baie, JUICEit îți oferă trei zile gratuite de detox Skinny Bitch.

Tot ce trebuie să faci este să lași un comentariu la acest articol, în care să ne spui de ce ai nevoie de o detoxifiere. Echipa JUICEit va alege un răspuns câștigător. Concursul se desfășoară în perioada 19.07.2016-22.07.2016, ora 23:59. Câștigătorul va fi anunțat aici, pe data de 25.07.2016. Odată anunțat, câștigătorul va trebui să ne lase datele de contact într-un mesaj pe pagina noastră de Facebook.

Câștigătoare este Mădălina Roman. Felicitări! Te rugăm să ne lași datele de contact într-un mesaj pe pagina noastră de Facebook