Dacă simți că nu ai energie, te confrunți cu dureri de cap sau stări irascibile, s-ar putea să fii deshidratat/ă. Este clar: fără apă nu se poate. Tu câtă și ce apă bei de obicei?

Ce poate face apa pentru tine

1. Îți dă o stare bună, care se vede: te simți bine-arăți bine!
2. Ține timpul în loc: pielea conține 80% apă iar bine hidratată este elastică și luminoasă.

3. Te susține în diete. Uneori avem senzația de foame, când de fapt organismul cere apă. Fiind mereu hidratat, știi exact care este dorința corpului și-l controlezi.
4. Îți ajută digestia, accelerează metabolismul, elimină toxinele și îți întărește sistemul imunitar.

5. Susține viața activă. Mușchii conțin 75% apă, oasele 22%, deci au nevoie de suficientă apă să te pună în mișcare și să rămâi flexibil și armonios modelat.

6. Te sfătuiește corect. Creierul conține 70% apă: dacă este bine hidratat, gândești mai repede și mai bine.

Astfel, este important să bei apă corect, dacă vrem să ai un stil de viață sănătos și să arăți excelent, iar alegerea apei pe care o bei zilnic ar trebui să fie una responsabilă. Îți dă o stare bună, care se vede: te simți bine-arăți bine!

Oglindă, oglinjoară, care este cea mai bună apă din țară?

Un răspuns simplu este cea pe care o ai cel mai la îndemână. Apa potabilă de la robinet, filtrată cu BRITA.

Compania germană BRITA este recomandată de cei 50 de ani de experiență, fiind prima din lume care a inventat sistemul de filtrare al apei cu ajutorul unui cartuș filtrant și este liderul de piață la nivel mondial în domeniul apei filtrate.

Simplu și eficient, cănile filtrante elimină gustul și mirosul de clor, înlătură duritatea care provoacă depunerile de calcar, opresc în filtru impuritățile și reduc nivelul metalelor grele din apă. Filtrată astfel, apa potabilă de la robinet ajunge la forma optimă de consum, fiind 100% sigură și bună de băut.

Beneficiile se resimt și în bugetul personal, pentru că ajungi să economisești aproximativ 80% din banii pe care îi dai într-un an pe apă îmbuteliată, iar căratul sticlelor și bidoanelor iese definitiv de pe lista de sarcini sâcâitoare. 

Orice s-ar întâmpla, NU aștepta să ți se facă sete, pentru că atunci ești deja deshidratat!