De ziua lor merită ce e mai bun. Inclusiv dulciuri. Dar unele gustoase și hrănitoare. Noi am făcut o selecție specială pentru Ziua Copilului.

Batoane de cocos

O alternativă la dulciurile cu gust de cocos, dar pline de zahăr, sunt chiar batoanele raw-vegane de cocos, care au un gust delicios, pe care copiii îl vor îndrăgi instantaneu. Mai ales că sunt extrem de hrănitoare, conținând ovăz, curmale, semințe de chia și ulei, cremă și fulgi de cocos.

Înghețată raw

Ce copil nu iubește înghețata? Dar, dacă vrei o variantă mult mai sănătoasă, prepară-i-o chiar tu, acasă. Nu ai nevoie decât de cinci minute libere și două banane înghețate, un pahar plin cu gheață, lapte de migdale, pudră de cacao raw și fructe sau nuci.

Budincă din chia

Budinca este de obicei un desert pe care copiii îl adoră, pentru că este ușor de consumat, nu pare pretențioasă și are un gust delicios. Dacă o transformi într-o budincă sănătoasă, plină de vitamine, apelează la chia și la nuci. În afară de ele, îți mai trebuie lapte de migdale, lapte de migdale, pudră de cacao, fulgi de migdale sau nuci. 

Foto: fitforfashion.ro