Probabil că ești gata de vacanță – doar ai pregătit-o și așteptat-o de atâta vreme. Însă este și silueta ta la fel de pregătită? Ei bine, Gerlinea te ajută cu soluții sănătoase pentru controlul greutăţii.

În sezonul acesta, Gerlinea, lider european în managementul greutăţii corporale, cu peste 20 de ani de experiență, vine cu produse noi și răcoritoare din gama de substitute de masă, menite să te ajute să slăbești, dar și să-ți menții ulterior greutatea. Produsele Gerlinea conţin 20% proteine, au 12 vitamine şi 11 minerale şi pot înlocui o masă într-un mod echilibrat şi sănătos. Compoziţia lor sigură este, de altfel, reglementată de legi europene. Iar efectul lor are susţinerea Agenţiei Europene pentru Securitatea Alimentelor (EFSA), care, în urma a numeroase studii clinice şi date ştiinţifice, a confirmat eficiența utilizării substitutelor de masă bogate în proteine pentru scăderea în greutate şi menţinerea greutăţii.

Astfel, nu e nevoie decât să înlocuiești două dintre mesele de peste zi cu substitutele de masă și să te bucuri de rezultate! Îți recomandăm două tipuri de gustări ce te vor ajuta în acest sens:

baton gerlinea

Batoane cu cereale, caise și ciocolată 

În cadrul unui regim hipocaloric, înlocuirea zilnică a unei mese cu batoanele dietetice Gerlinéa îţi permite să gestionezi eficient greutatea, zi de zi, fie că vrei să îţi menţii greutatea, să slăbeşti sau să compensezi un exces culinar.

Descoperă gustul răcoritor, de vară, al caiselor în aceste delicioase batoane de cereale crocante, pe pat de ciocolată cu lapte și bucăți de migdale. Cu un conţinut ridicat de fibre, 12 vitamine şi 11 minerale, 2 batoanele cu cereale și caise Gerlinea reprezintă echivalentul caloric şi hrănitor al unei mese, cu numai 241 kcal. Ai o soluție oricând la îndemână pentru micul dejun, alături de un iaurt natural, fără grăsimi sau de o băutură fără zahăr. Le găsești în format pentru trei mese, adică șase batoane, la 19,60 lei.

Shake hiperproteice

Răcorește-te în zilele caniculare cu noile shake-uri cremoase şi săţioase de la Gerlinea. Fie că alegi varianta cu mango şi ananas Fructe Exotice, fie că optezi pentru Cafe Frappe, shake-urile Gerlinea sunt un înlocuitor de masă hipocaloric şi hiperproteic, uşor de luat cu tine la serviciu ori la plajă.

Bogate în proteine – esențiale pentru menținerea masei musculare –, cu 10 vitamine, 9 minerale și doar 245 kcal, noile băuturi Gerlinea cu Fructe Exotice sau Café Frappe reprezintă un mod savuros şi accesibil pentru o siluetă de invidiat, întreaga vara. Găsești un shake de 330 de ml, pentru o masă, la prețul de 11,40 lei!

Trucul Gerlinea: adaugă 2 cuburi de gheață în băutură și vei obține un plus de prospețime ca să învingi canicula!

Participă la concursul Gerlinea
Vara asta vei face cel mai reușit selfie! Încearcă produsele Gerlinea Romania pe care le găsești și în cluburile World Class și participă la concursul lor.