Cum reușești ca la ora prânzului să faci doar alegeri inspirate? Soluția e la îndemână: îți pregătești de acasă o masă nutritivă și câteva snackuri sănătoase și le iei cu tine într-o caserolă cool. Favoritele noastre? Cele de la Sistema!

Știm, tentațiile sunt mari când petreci mai bine de opt ore pe zi la birou. Și totuși să te hrănești corect (și delicios, am spune noi!), cu ingrediente proaspete și fără adaosuri ascunse, e posilbil. Ai nevoie doar de un strop de organizare și de câteva accesorii care să facă treaba mai ușoară. În eternele noastre căutări am descoperit caserolele din gamele Accents, Lunch, To Go și Microwave de la Sistema.

La pachet!
Fructe, cereale, alune și chiar sandvișuri delicioase: le poți lua cu tine în caserolele din gama Lunch si Klip It. Acestea conțin recipiente cu sigiliu din cauciuc care păstrează mâncarea proaspătă, mânere care se blochează ușor și o bază incorporată pentru depozitarea în siguranţă a caserolei. În plus, ai o multitudine de culori vesele și dimensiuni diferite din care să îți alegi favoritele.
Poate ai gătit o masă delicioasă pentru cei dragi sau o salată cu toate legumele de sezon pe care le-ai găsit în piață, așa că de ce să nu te bucuri la rândul tău de un prânz gustos la birou?! Ia cu tine deliciile în noile caserole Sistema Lunch, cu design rafinat, în culori vibrante. PS: descoperă și cutiile multi-compartiment din aceeași gamă: poți pune mai multe gustări într-un singur recipient și ai scăpat de griji întreaga zi.

Pe drum
Gama To Go e perfectă pentru cei care sunt mai mereu pe fugă. Ce e foarte cool e că ai opțiunea de a lua cu tine o varietate de preparate, de la salate la supe, de la mic dejunuri la sandvișuri și până la... cafea! În plus, există cutii care menţin mâncarea rece, deci te vei bucura de salate ce nu-și pierd din prospețime pe parcursul zilei.

Hidratează-te!
Și dacă am vorbit despre cafea, să nu uităm de hidratare! În seria Hydration de la Sistema vei descoperi o întreagă colecție de recipiente pentru băuturi de diferite mărimi, forme și culori, toate în formula TWIST 'N. SIP. Acest capac unic îţi permite să deschizi și să închizi sticla fără ca degetele să atingă orificiul pentru băut.
Descoperă și alte variante ce-ți vor transforma masa de prânz într-un răsfăț culinar, în magazinul online https://www.yalco.ro/.