Vrei să faci schimbarea către corpul pe care ți-l dorești? Cauţi armonia cu propria persoană? Eşti în competiţia pentru cea mai bună versiune a ta? Atunci trebuie să faci cunoștință cu cei de la LifeBox!

Tu îţi setezi obiectivul, LifeBox îţi susţine eforturile

Cu toții știm că dacă mâncarea nu e gustoasă, îţi va fi greu să urmezi o alimentaţie sănătoasă. De aici a pornit conceptul LifeBox: să te bucuri de tot ceea ce îţi face organismul mai sănătos şi spiritul mai fericit; să consumi mâncare proaspătă, dar care să nu aibă gust de regim; să faci sport şi să îţi conturezi mai bine musculatura; să petreci mai mult timp alături de cei dragi, fără grijă asocierilor sau a disocierilor alimentare.

Ai parte de un meniu nutrițional complet

De aceea, cei din echipa LifeBox calculează atent caloriile de care ai nevoie şi folosesc produse cu index glicemic scăzut, totul pentru un start optimist în fiecare zi, cu pachetul complet de trei mese şi două gustări. Se livrează zilnic şi prompt, la adresa aleasă de ţine, pentru ca tu să economiseşti timp şi să câştigi poftă de viaţă.

Te bucuri de gust și varietate

Indiferent dacă eşti iubitor de carne sau pește, vegetarian, amator de mişcare sau sportiv de performanţă, LifeBox îţi oferă un meniu variat, bogat în proteine, vitamine, minerale şi antioxidanţi. Beneficiezi de o nouă abordare a conceptului de “viaţă sănătoasă”, conştienţi fiind de importanța unor alegeri alimentare corecte, dar şi de rolul complex, nutrițional-afectiv, pe care îl ocupă hrana în viaţă de zi cu zi a fiecăruia.

Îți transformi dieta într-un stil de viață

LifeBox te ajută să ai un comportament alimentar corect printr-un set complet de trei mese şi două gustări, bogate în antioxidanţi. Acestea îţi vor oferi, dincolo de energie, bună dispoziţie şi poftă de viaţă – faimosul joie de vivre mediteranean. Adaugă la toate acestea o imunitate optimă şi o siluetă de invidiat şi propunerea LifeBox îţi va părea de-a dreptul irezistibilă.

Pornind de la un comportament alimentar corect, filozofia LifeBox vorbeşte despre viaţă sub toate aspectele ei şi are ca finalitate, dincolo de meniurile gustoase şi sănătoase, un anume fel în care învăţăm să trăim: echilibrat şi armonios.

Aici vei găsi nu doar un site de unde poţi comanda mâncare sănătoasă, ci o adevărată pledoarie pentru un stil de viaţă sănătos.

CONCURS

Eşti o persoană activă din Bucureşti sau Cluj pentru care sportul și mâncarea sănătoasă ocupă un loc important?

Avem o provocare pentru tine! Dacă ne convingi, poţi câştiga un abonament LifeBox timp de 2 săptămâni. Ce trebuie să faci?

E simplu! Ne trimiţi un scurt video cu ţine în timp ce te antrenezi la unul dintre cluburile World Class şi ne spui în video ce meniu LifeBox crezi că ţi se potriveşte.

Vom premia autorul celui mai convingător video cu un abonament LifeBox de două săptămâni, care îți va fi de mare ajutor la antrenamente!

REGULAMENT

Concursul se desfăşoară în perioada 12-31 octombrie 2017, ora 23:59, pe pagina oficială World Class. Câştigătorul va fi extras cu random.org pe data de 2 noiembrie 2017.

După finalizarea concursului, câştigătorul va fi contactat pentru detalii legate de ridicarea premiului și va avea 3 zile la dispoziție pentru a confirma ridicarea acestuia. În caz contrar, se va extrage următorul câştigător. Câştigătorul trebuie să aibă domiciliul în Bucureşti sau Cluj. Premiul constă în livrarea meniului LifeBox timp de 2 săptămâni şi nu se echivalează în lei.

Regulamentul concursului este disponibil aici.