Brandul de apă minerală naturală AQUA Carpatica este noul partener de hidratare World Class de la începutul acestui an. Sportul și hidratarea fac echipă bună împreună, iar acest parteneriat a venit ca un pas natural, având în vedere că ambele branduri promovează un stil de viață sănătos prin activitate fizică regulată, alimentație echilibrată și hidratare optimă.

AQUA Carpatica la 1L, potrivită pentru antrenamente

AQUA Carpatica este responsabilă cu hidratarea în toate cele 30 de cluburi World Class din România. Brandul susține mișcarea ca un stil de viață și vine în întâmpinarea nevoilor de hidratare cu un ambalaj mai mic, potrivit nevoilor unor consumatori activi, mereu în mișcare. Ergonomică, ușoară, cu forma pătrată care a consacrat imaginea brandului, AQUA Carpatica la 1 litru este perfectă pentru activitățile sportive.

Hidratarea corectă îmbunătățește performanța

Este foarte important ca organismul să fie hidratat corect pe toată durata antrenamentelor, mai ales dacă exercițiile fizice sunt foarte solicitante. O scădere de 2% a hidratării la temperaturi ridicate conduce la o reducere a performanței. Pentru o hidratare optimă, este recomandat ca din echipamentul pentru sală să nu lipsească o sticlă de apă. După o activitate fizică intensă, cea mai bună alegere pentru refacerea electroliților pierduți prin transpirație este consumul de apă minerală naturală.

AQUA Carpatica plată este o apă oligominerală (cu conținut redus de minerale) recomandată pentru o hidratare optimă. În plus, datorită conținutului scăzut de sodiu, este o apă ideală pentru un regim alimentar dietetic și recomandată în cadrul activităților sportive ce necesită depunerea unui efort susținut, deoarece contribuie într-o mare măsură la menținerea echilibrului și a sănătății fizice și psihice a sportivilor.

AQUA Carpatica la 1 litru este îmbuteliată din aceleași surse ca cele aflate deja pe piață, din izvoare aflate în zona Bucovinei, într-un cadru natural, protejat de factori poluanți, garant al calității excepționale al apei.

Despre companie:
Carpathian Springs S.A. este o companie membră a VALVIS Holding din anul 2005. Compania are ca obiect de activitate îmbutelierea și distribuția apelor minerale naturale AQUA Carpatica și este pe piață din anul 2010.

Foto - AQUA Carpatica