Află ce conţin cele şase sucuri care îţi ajută corpul să elimine substanțele dăunătoare și să-și găsească echilibrul, oferindu-i în același timp și o cantitate mare de nutrimente.

Ana și Roxana, fondatoarele brand-ului JUICEit, au pornit acest proiect din pasiunea lor pentru un stil de viață sănătos. Studente la Institute of Integrative Nutrition, cea mai mare şcoală de nutriţie din lume, unde studiază în prezent pentru a-şi lua diplomele de Health Coach, cele două au dezvoltat reţetele JUICEit împreună cu un nutriţionist american şi le-au adaptat gusturilor şi materiilor prime din România.

"În fiecare zi, corpul nostru aste asaltat de toxine și substanțe chimice dăunătoare, provenite din mediul înconjurător – de la apă până la produsele de uz casnic. Acești factori pot duce la devitalizare, scăderea imunității și declanșarea a numeroase afecțiuni. Iniţial am încercat pe proprie piele un astfel de program de detoxifiere, iar rezultatele au fost excelente. De aceea ne-au dorit să dezvoltăm un astfel de proiect", povestesc creatoarele JUICEit.

Alege ce ţi se potriveşte

Programele de detoxifiere JUICEit pot fi urmate timp de trei sau cinci zile. Sucurile se prepară dimineaţa şi ţi se livrează imediat, iar în condiţii de refrigerare ţin până la trei zile. Fiecare program are un alt obiectiv, aşa că ai de unde alege. Şi dacă ţi se pare prea mult, îşi rămâne opţiunea unei zile în care să îţi iei o extradoză de sănătate.

New You – dacă nu ai încercat niciodată o cură de detoxifiere, este programul de ideal pentru tine! New You îţi va satura organismul cu vitamine, enzime și minerale, pentru a ajuta ficatul și sistemul digestiv să se detoxifice rapid și eficient.

Beauty Boost - pune accentul pe câteva ingrediente-cheie cum ar fi morcovul, turmericul și castravetele, care, în combinație cu restul componentelor, reîmprospătează tenul și ii redau aspectul sănătos.

Skinny Bitch – este un program de detoxifiere pentru avansați. Conține o proporție mai mare de sucuri verzi și de legume cu un index glicemic mai mic decât restul curelor. Rezultatul este un proces accelerat de pierdere a greutății.

Rest days – este varianta sănătoasă pentru „cheat day“. Îţi alegi o zi din săptămână în care să te delectezi cu reţetele JUICEit, pentru a-i oferi o pauză sistemului digestiv şi a-ți face plinul cu vitamine, nutrimente și enzime.

Indiferent de varianta pe care o alegi, cu siguranţă nu vei fi înfometat şi nici energia de peste zi nu îţi va fi afectată. Vezi ce conţin cele şase sucuri care îţi refac organismul şi ce aport caloric au în galeria foto!