Încearcă acest preparat dulce, fresh, fără prea multe calorii și bogat în vitamine. Poți să-l consumi ca desert sau chiar ca un mic dejun energizant.

Timp de pregătire: 5 minute
Timp de preparare: 20 de minute
Cantităţile sunt calculate pentru patru porţii

Ingrediente

O jumătate de cană de făină tapioca
O lingură de sirop de ştevie
Două bucăţi de jackfruit (tăiate în felii subţiri) – poţi folosi orice alt fruct (căpşuni, piersici etc.)
O cană de cremă de cocos
O jumătate de cană de gheaţă pisată

Mod de preparare

  1. Toarnă apă fiartă peste făină şi amestecă într-un castron mare, până obţii un aluat. (Ar trebui să pui trei linguri de apă la o ceașcă de făină.) Frământă-l cu mâna pentru a evita formarea cocoloaşelor şi mai adaugă făină, dacă devine lipicios.
  2. Întinde coca pe un blat pe care ai presărat făină şi subţiaz-o până ajunge la circa cinci centimetri grosime. Taie aluatul în fâşii subţiri, late cam de jumătate de centimetru. După ce ai făcut fâşiile, pune-le în apă fiartă şi lasă-le acolo până încep să plutească. Scoate-le şi adaugă crema de cocos rece, fructele, siropul de stevie şi gheaţa pisată. Acum sunt gata de servit!