Instalează-le şi nu doar că vei şti câte calorii trebuie să mănânci, ci şi ce trebuie să alegi de pe raftul din supermarket şi cum să îţi planifici meniurile pentru o săptămână.

Fooducate te ajută să faci cumpărături

Fooducate

Dacă ești mereu pe grabă când ajungi într-un supermarket, Fooducate este aplicația perfectă pentru tine. Asta pentru că, printr-o simplă scanare a codului de bare, îți spune tot ce ar trebui să știi despre ingredientele produsului. Funcționează după un sistem pus la punct de către o echipă de nutriționiști și oameni de știință, așa că ar trebui să crezi aplicația când îți spune despre un anumit aditiv că este periculos; chiar dacă tu nu ai auzit prea multe despre el. O găsești pe AppStore și pe Google Play.

 

 

 

 

MyFitnessPal îţi controlează dieta (şi antrenamentele)

MyFitnessPal

Deși aplicații care îți contorizează numărul de calorii arse în timpul sportului sunt multe, cele care te și trag la răspundere pentru ce mănânci sunt ceva mai rare. Una dintre variantele 2 în 1 este MyFitnessPal, care cu peste trei milioane de alimente înregistrare în baza de date, îți va spune exact cum stai cu grăsimile, caloriile și carbohidrații după o sesiune de exerciții și un prânz copios. O găsești gratuit atât pe AppStore, cât și pe Google Play.

 

 

 

 

 

FoodPlannerLite îţi planifică mâncarea

FoodPlannerLite

Dacă jurnalul alimentar funcționează bine în cazul tău, atunci și planificarea pentru o săptămână ar trebui să dea roade. Cu ajutorul celor 7.000 de mâncăruri incluse în meniu, FoodPlannerLite te ajută să-ți calculezi valoarea nutrițională a tuturor meselor dintr-o săptămână și să le planifici din timp, astfel încât să nu te abați de la scopul tău de a mânca sănătos. O găsești numai pe App Store.

 

 

 

 

 

Lose It! te ajută să slăbești

Lose It!

Îi spui câte kilograme ai, câte ai vrea să pierzi, iar Lose It! îți aminteşti zilnic la câte calorii trebuie să mai renunţi, câte ai acumulat și câte ai ars. Practic, va reține tot ce mănânci și îți va spune în permanenţă cât de departe ești de destinație. O găsești atât pe App Store, cât și pe Google Play.