Dacă renunți de bună voie și nesilită de nimeni la toxine, organismul tău va primi un boost de vitamine. Schimbările de care te vei bucura din acel moment sunt nenumărate. Noi le-am selectat pe cele care te vor face să te simți minunat vara aceasta.

Vei avea picioare fără celulită

Evident și ceva mai subțiri. Și ce femeie (oricât de subțiri ar avea picioarele) nu a visat la asta? Datorită efectului diuretic, sucurile din curele de detoxifiere la de JUICEit te ajută să elimini apa în exces și grăsimile din organism. Gata cu efectul de pufos și de portocală. Pe dinăuntru vei fi mai sănătoasă, iar pe dinafară vei arăta din ce în ce mai bine.

Vei scăpa de dependența de dulciuri

Pe la 4 după amiaza, simți că ți se înmoaie genunchii, dacă nu iei măcar o gură de ciocolată, nu? Iar pofta e și mai mare când te hotărăști să îți faci curat în dietă, ca să arăți bine pe plajă. Tocmai de stările astea te va scăpa o cură de detoxifiere. Așa cum sunt preparate și planificate pentru cele trei zile de detoxiefiere, sucurile JUICEit îți vor recrea echilibrul optim al glicemiei și te vor scăpa de scăderile sau creșterile bruște ale nivelului de zahăr din sânge.

Te vei bucura de primele pătrățele

Și ne referim chiar la mult-visatul six-pack. Uneori, oricât sport ai face și oricât de echilibrată ar fi alimentația ta, ceva nu funcționează și, după ce mănânci o un măr, simți cum ți se umflă stomacul. Practic, dimineața te trezești cu pătrățele, iar seara te culci cu burtă. Acestea sunt semnale de alarmă pentru o digestie leneșă sau alte dezechilibre ale stomacului, pe care printr-o cură de detoxifiere le poți elimina.

Vei avea mai multă energie

Ai fi păcat să treci prin toate schimbările de mai sus și să nu ai energia necesară să te bucuri de ele. Să mergi la plajă, la petreceri la piscină, să alergi în parc (acum poate chiar într-un top mai scurt). În urma unei cure de detoxifiere, corpul tău este curățat de toate reziduurile ce îi îngreunau activitatea până acum și primește un "boost" de vitamine și minerale. Astfel, vei fi mai energică, mai veselă, mai… "ușoară".

Câștigă o cură de detoxifiere de la JUICEit!

Lasă un comentariu la acest articol și spune-ne de ce vrei să faci o astfel de cură. Cu ce neplăcere te confrunți și speri că o va rezolva o cură de detoxifiere.

Poți câștiga un program de detoxifiere de trei zile. Vei avea de ales între New You, Beauty Boost și Skinny Bitch.

Regulamentul concursului

Prin tragere la sorți cu http://www.random.org/ vom extrage 10 răspunsuri finale. Dintre acestea, echipa JUICEit va premia cel mai convingător răspuns. Concursul se desfăşoară în perioada 05-12.05.2015, ora 23:59. Câștigătorul va fi anunțat aici, pe data de 13.05.2015. Odată anunțat, câştigătorul va trebui să ne lase datele de contact într-un mesaj pe pagina noastră de Facebook.

 

Câştigătoarele sunt: Andreea Daniela Crețu și Gabriela Sorina
Felicitări! Vă rugăm să ne lăsați datele voastre de contact într-un mesaj pe pagina noastră de Facebook.