Senzațional! Am descoperit iaurtul perfect, pe care ți-l recomandăm. Fă cunostință cu Zuzu STORS, un iaurt desăvârșit.
Cu ce ne-a convins Zuzu Stors?

Are un conținut ridicat de proteine
Pe noi ne-a sedus conținutul de 8 grame de proteine per 100 de grame de produs (adică 12 grame de proteine pentru o porție de 150 de grame de iaurt Zuzu STORS) și doar 2% grăsime. Adică o combinație echilibrată atunci când vrei să ai putere pentru orice, dar să-ți menții regimul care exclude excesul de grăsimi. Practic, are de două ori mai multe proteine față de un iaurt clasic, proteine obținute natural prin concentrarea laptelui, adică prin ultrafiltrare.

Are un gust bun și cremos
Pentru că, de ce să nu recunoaștem, gustul este cel mai important atunci când mâncăm ceva, ne-am bucurat să observăm că Zuzu STORS are un gust intens, dar și cremos, perfect atât simplu, dar și în combinații cu cereale sau cu fructe.

Are un mix variat de sortimente
Gama Zuzu STORS include iaurt natural cu 2% grăsime (150 grame), iaurt natural Bifidus cu 2% grăsime (150 grame) și iaurt natural cu mix de stafide, merișoare și goji (148 grame). Așa că, indiferent de preferințe, ai din ce alege!

Fără lactoză
Nu mai ai niciun motiv să evițti iaurtul! Zuzu STORS nu conține lactoză, adică este mai ușor de digerat.

Conține culturi lactice vii și active
Pentru un sistem digestiv sănătos, ai nevoie de culturi vii. Zuzu STORS Iaurt Bifidus conține 6 culturi vii și active - L. acidophilus LA-5®, Bifidobacterium BB-12®, S. Thermophilus, L. Bulgaricus, L. Rhamnosus si L. Paracasei benefice pentru organismul tău.