Colagenul este un supliment excelent pentru piele. Însă știai că e la fel de util și pentru articulații? Doppelherz® system Kollagen 11.000 vine cu soluția perfectă pentru corpul tău.

Există o serie de suplimente pe care le poți adăuga în regimul tău (iar indicat este să le alegi pe cele mai potrivite stilului tău de viață împreună cu un specialist, având grijă să îți faci analizele înainte), de la vitamine și minerale, la colagen, Q10 si resveratrol, care se găsesc în prezent în foarte multe produse revoluționare.

Articulațiile, o problemă ca și rezolvată

O problemă dureroasă pe care o resimt persoanele active este legată de articulații, care pot fi suprasolicitate din cauza antrenamentelor dese din sală. Înainte de a fi prea târziu, poate ar trebui să afli mai multe despre Doppelherz®; system Kollagen 11.000 plus, un produs ce conține substanțe care contribuie la sănătatea aparatului locomotor și ajută la protecția celulelor.

Cea mai importantă proteină din punct de vedere cantitativ din organismul nostru, colagenul,  deține ponderea principală în majoritatea țesuturilor conjunctive și de sprijin și determină proprietățile acestora. De asemenea, colagenul reprezintă un constituent al oaselor, cartilajelor și ligamentelor. În plus, colagenul joaca un rol esențial în frumusețea pielii noastre, în compoziția căreia este prezent în proporție de aproximativ 70%. Prin proprietățile sale, colagenul conferă pielii fermitate și un aspect sănătos.

Gata dozat, ușor de luat

Fără lactoză și gluten, Kollagen 11.000 plus se poate și administra foarte ușor, fix atunci când ai nevoie, indiferent unde te afli, acasă, la birou, la sală sau chiar în vacanță. Substanțele nutritive atent combinate sunt oferite în flacoane unidoză care conțin soluția orală gata de consumat, cu un gust delicios de fructe de pădure.

Consultă cu atenție prospectul Doppelherz® system Kollagen 11.000 plus, ca să te convingi de beneficiile acestui supliment pe care ți-l recomandăm cu drag, tocmai fiindcă ne place să te știm activ în fiecare zi. 

doppelherz

Concurs

Lasă-ne aici un comentariu, în care să ne spui ce beneficii iti poate oferi tratamentul cu collagen Doppelherz® system Kollagen 11.000, iar echipa Doppelherz® va alege 3 răspunsuri câștigătoare. Concursul se desfășoară în perioada 16.03.2017-23.03.2017, ora 23:59. Cei 3 câștigători vor fi anunțați aici, pe data de 24.03.2017. Odată anunțați, câștigătorii vor trebui să ne lase datele de contact într-un mesaj pe pagina noastră de Facebook.

Fiecare dintre cele 3 premii constă într-un kit cu:

-          Doppelherz® SYSTEM KOLLAGEN 11000 PLUS*10 FIOLE   - 1 buc

-          Doppelherz® AKTIV SPORT DIRECT 20 PLICURI  - 1 buc

-          Doppelherz® AKTIV MAGNEZIU+POTASIU SPORT, TB EFF *15 TB  - 1 buc

-          STICLA SPORT PENTRU APA DIN ALUMINIU  - 1 buc

-          PROSOP – personalizat "Doppelherz" – 1 buc

premiu

Ai aici regulamentul complet.

Câștigătorii sunt: Florenta Carmen, Emo‘di Roland, Ciprian Stefan Barbu. Felicitări!

Vă rugăm să ne lăsați datele voastre de contact într-un mesaj pe pagina noastră de Facebook.