Urmează aceste 4 sfaturi și antrenamentele vor deveni mai ușoare, iar rezultatele vor apărea mai repede.

Fie că vrei să te antrenezi ca un profesionist sau vrei doar să dai jos 2-3 kilograme, va trebui să ții cont de câteva lucruri pentru a-ți optimiza performanța și pentru a avea rezultatele dorite. Sunt lucruri care țin de nutriție, hidratare, pregătire mentală și disciplină.

1. Hidratează-te

Hidratează-te

Înainte de fiecare antrenament trebuie să te asiguri că ești îndeajuns de hidratat. Dacă nu te vei hidrata bine înainte de antrenament, vei obosi mai repede și te vei confrunta cu crampe musculare. Nu vrei asta! Aşa că din cei minimum 2 litri de apă pe care trebuie să-i consumi zilnic, rezervă-ţi o jumătate de litru pentru înainte de antrenament; vei da randament mai bun.  

 

2. Ia vitamine

Ia vitamine

Acesta poate fi chiar un sfat general. O cură de vitamine te va ajuta să nu mai fii obosit și să funcționezi mult mai bine. Pe lângă faptul că îți vor susține buna funcționare a sistemului osos, complexurile cu vitamine și minerale îți pot ajuta imunitatea, vederea și sănătatea pielii, pe care o apără de influențele poluante ale mediului. Un supliment complet de vitamine, minerale și oligoelemente îmbogățit cu Ginkgo Biloba și Ginseng, așa cum este Centrum® Performance, îți va susține energia corpului și a mintii.

 

3. Gândește pozitiv și caută-ți motivația

Gândește pozitiv și caută-ți motivația

Pain is temporary, What doesn't kill you, makes you stronger. Ai mai auzit vorbele astea. Știi foarte bine că sunt adevărate. E necesar să-ți creezi un mindset orientat către scopul tău. Redactorii de la rncentral.com spun că un exercițiu foarte bun este să te imaginezi pe tine arătând exact așa cum ai vrea să devii. Te va ține motivat și te va ajuta să continui.

 

4. Măsoară-ți rezultatele

Măsoară-ți rezultatele

Doar dacă-ți vei monitoriza evoluția, vei ști dacă antrenamentul tău este eficient sau nu. Cântărește-te după fiecare antrenament și notează-ți greutatea. Iar dacă vrei statistici mai detaliate, care pot duce la un antrenament și mai eficient, ia-ți un antrenor personal. Aşa vei ştii sigur că eşti pe drumul cel bun.