• Laura Călin
  1 din 3 Laura Călin

  Laura se ocupă de V for Verde și este partner în agenția Think PR. O viață agitată în care echilibrul adus de yoga și-a făcut loc perfect.

  Fac yoga de aproape șase ani. Am început cu Hatha yoga, apoi Power Yoga, Hot Yoga și acum practic Ashtanga Yoga. La primul curs de yoga m-a împins curiozitatea, apoi cumva toți prietenii mei au devenit interesați de asta. A fost ca un microb care ne-a prins pe toți.

  Yoga mi-a adus multe beneficii. Pe lângă cele bine-cunoscute – detoxifiere, tonifiere, flexibilitate, relaxare, centrarea pe respirație –, starea în care intri când practici yoga este extraordinară. Este una de liniște și conștientizare, în care corpul plutește în dansul asanelor, mintea se relaxează și gândurile se topesc.

  Acum practic yoga ca și cum aș bea apă. E liniștea necesară de la prima ora a dimineții.

  < Înapoi la articol
   
 • Andreea Pautov
  2 din 3 Andreea Pautov

  Directorul de marketing World Class a intrat în lumea asanelor dintr-o întâmplare, iar de atunci totul s-a schimbat în viața ei.

  Relația mea cu yoga a început la clasele lui Carlos L'Abatte acum vreo patru ani. Inițial am mers de curiozitate, apoi am început să practic cu regularitate.

  Yoga m-a făcut să simt că iubesc mai mult, trăiesc mai mult, că pot să-i inspir pe cei din jur. Pur și simplu am înflorit. Fizic – corpul meu reacționând incredibil la asanele cele mai grele – și psihic – găsesc puterea să creez orice. Așa a început ideea proiectului meu personal suntuncopac.com. Într-o noapte mi-am visat logoul, numele, strategia.  

  Pentru mine yoga a făcut minuni în sarcină. Am avut dureri foarte mari de spate în primele luni, iar yoga m-a ajutat enorm. Mi-am adaptat asanele în funcție de posibilitățile corpului meu și am continuat să fac mișcare. După naștere m-am recuperat rapid.

  < Înapoi la articol
   
 • Sorina Fredholm
  3 din 3 Sorina Fredholm

  Redactor-șef al revistei și blogului W by World Class și Creative Director World Class, Sorina trăiește fiecare zi într-un ritm alert. Yoga a i-a adus un strop de liniște.

  Prima oară am încercat yoga în Thailanda acum 3 ani și o vreme am practicat-o doar în concedii. Anul trecut m-am hotărât să lucrez aici cu un antrenor personal și am început ședințele cu Anya Glushkova. De atunci, yoga a devenit parte din rutina mea.

  Am început să fac yoga pentru flexibilitate. După ani de antrenament funcțional, am simțit nevoia de mai mult de 10 minute de stretching la sfârșitul antrenamentului. Iar ședințele cu Anya mi-au demonstrat că aveam dreptate. Am descoperit că aveam mici dezechilibre la nivelul corpului din punct de vedere al aliniamentului și prin yoga le-am rezolvat. 

  Acum, datorită asanelor mă simt mai înaltă și mai ușoară. Am devenit mai conștientă de corpul meu și de fiecare moment pe care îl trăiesc.

  < Înapoi la articol
   
x

W.Worldclass.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >