World Class a creat un program care aduce aproape de tine o echipă întreagă de specialiști. Ei vor avea grijă ca drumul spre un nou stil de viață să fie mai ușor de urmat.

Timp de opt săptămâni, vei fi ghidat, prin intermediul aplicației Let’s Go You, de specialiști în sport, în nutriție și de cei mai pricepuți chefs. Unii din umbră, alții din aplicație și alții prezenți cu tine în sala de antrenament, cu toții au un singur scop: să nu te lase să renunți până nu vei fi mulțumit de tine. Campania, care surprinde perfect motto-ul World Class – "Îmbunătățim în mod radical stilul de viață al românilor" –, se află deja la al doilea an, doar că de data aceasta vine într-o versiune îmbunătățită și cu un motto nou: "Sunt 100% voință". Afirmație pe care cu siguranță ți-o vei asuma, pentru că tot programul este gândit, astfel încât tu să obții totul. 

Totul într-o aplicație

Unul dintre elementele noi în acest an este aplicația Let’s Go You. Odată instalată în device-ul tău preferat – telefon, tabletă, laptop –, îți deschide poarta spre o nouă provocare: un stil de viață sănătos, pentru totdeauna. În epoca noilor tehnologii, programul Let’s Go You îți va fi în permanență la îndemână, astfel încât tu să nu mai ai nicio scuză să te abați de la planul stabilit. Aplicația îți va oferi 24/24 toate informațiile despre planul alimentar, antrenamente și îți va oferi posibilitatea să comunici în permanență cu antrenorul personal.

Plan de nutriție "made to measure"

Let’s Go You acționează în trei direcții, iar prima dintre ele este reprezentată de planul nutrițional. Creat de nutriționistul Cristian Mărgărit, programul alimentar va fi adaptat preferințelor tale: fie că îți place carnea sau ești vegetarian, iubești nucile sau ești alergic la ele etc. Vei avea sugestii pentru fiecare masă (cele trei principale și gustări), rețeta aferentă (dacă vrei să-ți prepari acasă) și opțiunea de comandă online a meniului de prânz.

Mâncarea sănătoasă vine la tine

Cum îți ziceam, aplicația Let’s Go You îți oferă nu doar un plan nutrițional personalizat, ci și trei opțiuni pentru mâncare: fie ți-o alegi după recomandările nutriționale (cantitate de proteine, carbohidrați, fibre etc), fie prepari un anumit produs după rețeta dată, fie comanzi mâncarea, direct din aplicație (!) de la Yellow. Trei variante pentru ca să faci alegerea sănătoasă.

Antrenamente personalizate

Odată intrat în Let’s Go You vei primi un program conform obiectivelor tale: de slăbire, de creștere musculară sau de menține, fiecare dintre ele adaptat corpului tău. După prima sesiune de evaluare vei începe antrenamentul, în sală, alături de antrenorul personal. Iar atunci când nu lucrezi cu el, ai tot programul în aplicație: un video pentru fiecare exercițiu, cu indicațiile necesare. Mai mult, îi poți pune oricând întrebări, pentru că ai în aplicație opțiunea de live chat cu el.    

Pe parcursul celor opt săptămâni ai și trei sesiuni de măsurători – la început, la jumătatea programului și la final. Fiecare dintre ele este gândită pentru a te monitoriza cât mai bine și a putea face ajustările necesare pe parcurs.

Susținerea, la fel de importantă ca exercițiile

Cel de-al treilea pilon din Let’s Go You vizează partea mentală a programului. Vei primi în mod constant notificări care îți vor aminti să nu sari peste micul dejun și să rămâi în permanență activ. În Inbox, vei avea, săptămânal, un newsletter pe teme de wellbeing, dietă, sport și recuperare care te vor ajuta să adopți mai ușor noul stil de viață.

Se spune că ai nevoie de 21 de zile pentru a renunța la un obicei vechi și a crea unul nou. Noi ți-am pregătit 60 de zile pentru un stil de viață complet nou, mai bun pentru corpul și mintea ta.

 

Mai multe detalii despre Let’s Go You găsești aici.