La începutul anului viitor, în București se deschide o nouă școală de yoga. Fie că predai deja sau faci yoga pentru plăcerea ta, Daanasana® School of Yoga va fi pasul perfect în evoluţia ta.

În ultimii ani, yoga a luat o amploare tot mai mare chiar și în România. Unii au început din dorința de a-și varia antrenamentele, alții pentru flexibilitate, alții din motive medicale, iar cei mai mulți pentru a-și regăsi echilibrul și conexiunea dintre minte și trup. Pentru că yoga, înainte de toate, asta face: te ajută să-ți restabilești conexiunile dintre trup și minte, mai ales într-o lume în care multe dintre valori s-au pierdut.

În toată expansiunea de cursuri, săli și practicanți, se simțea nevoia de o școală. Una în care toți pasionații să se poate perfecționa, iar începătorii să învețe tot ce au nevoie pentru un start optim.
A apărut astfel, Daanasana® School of Yoga, o școală de Hatha Yoga înregistrată în Yoga Alliance Foundation, cea mai mare organizație care reglementează standardele de predare din toată lumea.

Un proces special de învățare

Programul școlii, coordonată de mine și soția mea, Anya Glushkova, membră a Yoga Alliance, a fost perfecționat în ani de experiență de predare și a fost aprobat de experții Yoga Alliance. El se bazează pe principiile Hatha Yoga, acordând o atenție specială metodelor de predare și exercițiului individual. Astfel, toți studenții vor trece printr-un proces de transformare și dezvoltare lung, dar special și frumos. Totul pentru ca la finalul cursului fiecare participant să poată conduce succes sesiuni de lucru cu clase de adulți. În yoga este vorba despre experiență. Noi le-o vom oferi studenților, pentru ca ei, la rândul lor, să o poată oferi mai departe.

Pregătește-te pentru primul curs de yoga

Pentru a afla mai multe și pentru a simți experiența adevărată de Hatha Yoga în România, Daanasana® este locul perfect. Următorul curs începe pe 29 ianuarie și se încheie pe 11 septembrie 2016; cursul se va desfășura de-a lungul a șase weekenduri. Practica individuală între sesiune va fi obligatorie. Mai multe informații găsești contactând Move On Fitness Education cu referire la Daanasana® School of Yoga.

 

Foto: Greenmind