Pe noi ne-au cucerit, făcându-ne să iubim mai tare clasele de yoga și pilates. Le împărtășim cu tine și sperăm să îți aducă motivație și inspirație în noul an.

@nude_yogagirl

yoga

Deja celebra nude_yogagirl a câștigat 836.000 de followers. Și nu-i de mirare că atâta lume îi vede postările zilnice, pentru că ea oferă un moment de plăcere vizuală și, cel mai probabil, o doză puternică de inspirație: cât de mult putem împinge limitele pe care credeam că le are corpul nostru?

@gracehurrypilates

pilates

Este un cont numai bun de urmărit dacă plănuiești să te apuci de Pilates. Pe lângă inspirația și motivația pe care ți-o oferă prin postările sale, vei găsi și trucuri simple, în video-urile postate. Nu numai că vei afla despre noi mișcări, dar vei vedea și care este execuția lor corectă.

@sianmarshallpilates

pilates

Sian este instructoarea care te poate ajuta să execuți mai bine mișcările clasice de pilates – postează deseori video-uri care cu siguranță te vor face să fii mai atentă la fiecare mișcare. Și, atunci când nu postează video-uri, vei găsi la ea citate care îți mai adaugă un strop de motivație.

@meshyoga

yoga

Pe @meshyoga o vei găsi pe Michelle Lou Lan, care te va convinge că un corp „fit” cu yoga se ține. Altfel spus, că poți și tu să arăți mult mai bine, să ai forme structurate și musculatură tonifiată dacă îi urmezi exemplul.

@biancamayacheah

yoga

Bianca Cheah are un cont care integrează yoga într-un stil de viață extrem de stylish. Așa că, între două imagini cu asane de yoga perfect executate, poți găsi și inspirația pentru ținuta de mâine!