De cele mai multe ori alimentația nu îți oferă toate vitaminele și mineralele necesare corpului tău. Cei de la Doppelherz® îți vin în ajutor cu suplimente speciale.

Doppelherz® aktiv A-Z Retard cu Luteină pentru o stare de bine
În perioadele de stres și suprasolicitare, ai nevoie de un complex de vitamine care să îți susțină sistemul nervos. Comprimatele Doppelherz® aktiv A-Z Retard cu Luteină conțin nutrimente atent selecționate, de la vitamina A la zinc și luteină, perfecte pentru un corp și o minte suprasolicitate. Suplimentul asigură o eliberare lentă a nutrimentelor pentru a-ți da o stare de bine întreaga zi.

Trebuie să știi: un singur comprimat pe zi va fi aliatul tău pentru a combate stresul și suprasolicitarea. De asemenea, îți va fi de ajutor, dacă vrei să începi o dietă alimentară.

Doppelherz® aktiv Calciu + Magneziu + Zinc + Seleniu pentru energie
Combinația de calciu, magneziu, zinc, seleniu și mangan reprezintă mixul de care ai nevoie în dieta ta, atunci când îți lipsește energia. Magneziul este indispensabil pentru un metabolism activ, pentru buna funcționare a sistemului muscular și a celui nervos. Iar zincul împreună cu seleniul îți vor susține sistemul imunitar, protejând celulele împotriva stresului oxidativ. 
Trebuie să știi: comprimatele efervescente te vor scăpa și de stări de anxietate, irascibilitate, atacuri de panică sau insomnii, dar și de crampe musculare.

Doppelherz® aktiv Sport DIRECT pentru recuperare
Dacă ești o persoană cu o viață sportivă intensă, atunci ai nevoie de vitamine și minerale care să îți susțină corpul în timpul efortului. Complexul de magneziu, calciu, fier, zinc, cupru, crom și vitamine B te va ajuta să dai randament maxim la antrenamente, dar și să te recuperezi rapid după. 
Trebuie să știi: îl găsești sub formă de granule, așa că ia-l cu tine și consumă-l când ai nevoie. E fiind suficient să torni conținutul plicului pe limbă.

Câștigă suplimente de la Doppelherz®

suplimente

Lasă-ne aici un comentariu, în care să ne spui de ce ai nevoie de suplimente, iar echipa Doppelherz® va alege 10 răspunsuri câștigătoare. Concursul se desfășoară în perioada 3.03.2016-10.03.2016, ora 23:59. Cei 10 câștigători vor fi anunțați aici, pe data de 13.03.2016. Odată anunțați, câștigătorii vor trebui să ne lase datele de contact într-un mesaj pe pagina noastră de Facebook.

Fiecare dintre cele 10 premii constă într-un kit cu un bidon de apă sportiv și produse Doppelherz®

Ai aici regulamentul complet. 

Câștigătorii sunt: Dana Moșor, Mihai Tudorache, Roxana Daniela, Diana Raluca Patru, Stela Pîrvu, Dănuț  Bogorodita, Rebecca Yume, Alina Ivașcu, Ana Predus, Andreea Moroșan. Felicitări! Vă rugăm să ne lăsați datele de contact într-un mesaj pe pagina noastră de Facebook.